Castiga o parte din 23 000 de ron cu noile jocuri EGT de la Fortuna

Castiga o parte din 23 000 de ron cu noile jocuri EGT de la Fortuna

Agentia de pariuri Fortuna se reinventeaza. Dupa lansarea noii platforme de pariuri care pune la dispozitia clientilor instrumente si aplicatii noi, a venit si randul platformei de cazinou sa se imbogateasca cu jocuri noi: Ultimate Hot, Supreme Hot, Flaming Hot, Burning Hot si 40 Super Hot. Aceste jocuri sunt furnizate de EGT si pot fi gasite in sectiunea Vegas/Jocuri noi.

Pentru a sarbatori aceasta colaborare, efortuna.ro lanseaza o promotie cu bonusuri zilnice si saptamanale in valoare totala de 23 000 de ron.

Cum pot castiga cu noile jocuri EGT de la Fortuna?

Pentru a participa la promotie este foarte simplu. Trebuie doar sa te loghezi in contul tau Fortuna (daca nu ai unul poti sa-ti deschizi de pe acest link si primesti ca bonus de bun venit o rambursare cash de 100 de ron pentru primul pariu plasat sau  un bonus de 2000 de ron pentru cazinou), sa intri in sectiunea Vegas/Jocuri noi si sa joci oricare din jocurile furnizate de EGT.

Cele 10 bonusuri zilnice si cele 15 saptamanale vor fi atribuite in functie de numarul total de runde jucate. Promotia se desfasoara in perioada 3 septembrie, ora 00:00 – 2 octombrie, ora 23:59.

Se acorda 10 premii zilnice, de marti pana vineri, pentru zilele anterioare. Premiile saptamanale se acorda lunea pentru weekend. In total se dau 16 premii zilnice si 4 saptamanale. Bonusurile zilnice au urmatoarea structura:

Premiile saptamanale au valoarea de 1750 de ron:

Premiile sunt sub forma de bonus si trebuie rulate o data pentru a fi retrase. Ele vor fi acordate jucatorilor care au jucat cel mai mare numar de runde zilnic sau in weekend. Nu se iau in calcul pariurile din free spins acordate de catre organizator sub forma de bonus, free spins acordate in cadrul jocurilor slot si pariurile ce nu sunt plasate pe bani reali.

 Joaca la Fortuna pentru premii de 23 000 de ron!