Castiga pana la 160 de ron in pariuri gratuite live la Winmasters

Castiga pana la 160 de ron in pariuri gratuite live la Winmasters

Vineri 28 septembrie, Dinamo Bucuresti si Sepsi Sf. Gheorghe deschid etapa a 10-a din Liga 1. Campionatul se anunta mai strans ca niciodata, echipele din jumatatea superioara a clasamentului fiind despartite de doar 4 puncte. Pariorii se pot bucura in aceste circumstante de cote mai bune.

Pentru a face si mai interesante pariurile, Winmasters ofera o a doua sansa celor care plaseaza pariuri pre-live pe meciurile selectate de agentie. Daca plasezi minim 20 de ron pe bilet simplu cu cota minim 1.75 pe o selectie din oricare dintre meciuri, primesti un pariu gratuit live cu o valoare reprezentand 40% din valoarea mizei, indiferent de rezultatul pariului. Acesta poate fi utilizat pe acelasi meci.

Mai exact, daca pariul este castigator, primesti o sansa sa-ti maresti castigurile, iar daca este pierzator, mai ai o posibilitate sa recuperezi.

Cum castig 160 de ron in pariuri gratuite live la Winmasters?

 1. Autentifica-te in contul tau Winmasters in ziua meciului si inscrie-te in promotie. Daca nu ai un cont, poti deschide unul de aici si primesti 555 ron, bonus de bun venit!
 2. Plaseaza cel putin un pariu pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75 pe meciurile selectate.
 3. Indiferent de rezultatele pariurilor, primesti un pariu gratuit live, in valoare de cel mult 40 de ron (40% din miza) pentru fiecare meci pe care ai pariat.

Termeni si conditii:

 • Pentru a participa trebuie sa fi efectuat o depunere in ultimele 10 zile.
 • Meciurile selectate sunt: Dinamo Bucuresti – Sepsi Sf. Gheorghe, pe 28 septembrie, FC Voluntari – FC Botosani, pe 29 septembrie, AFC Hermannstad – FCSB, pe 30 septembrie si CFR Cluj – Universitatea Craiova, pe 1 octombrie.
 • Se califica pariurile simple, pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75.
 • Pariurile pe marketurile handicap, inclusiv miza rambursata la egal, cele cash out si cele rambursate, nu participa.
 • Poti primi un singur pariu gratuit live pentru fiecare meci.
 • Freebeturile trebuie pariate live, pe meciurile participante la promotie, pe bilete simple cu cota minim 2.00 sau combi cu fiecare selectie avand cota minim 1.40.
 • Jucatorul primeste doar profitul din utilizarea pariului gratuit (castig – miza).
 • Suma maxima ce poate fi castigata din pariurile gratuite este de 100 ron.

Pariaza la Winmasters si castiga pariuri gratuite live!