Castiga pana la 160 de ron in pariuri gratuite!

160 de ron in pariuri gratuite

Castiga pana la 160 de ron in pariuri gratuite!

S-a terminat perioada destinata intalnirilor echipelor nationale. Dezamagirea pricinuita de echipa mare care nu a reusit sa invinga Serbia pentru a trece pe primul loc in Grupa din Liga Natiunilor, a fost indulcita de calificarea reprezentativei U21 la Campionatul European din 2019, competitie care se va desfasura in 6 orase din Italia: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia si Serravalle (San Marino).

Liga 1 programeaza incepand de vineri, 19 octombrie, pana luni, 22 octombrie, meciurile din runda a 12-a. Lupta in fruntea clasamentului este una stransa, echipele de pe primele 4 locuri fiind despartite de doar 2 puncte.

La agentia de pariuri online Winmasters primesti 4 pariuri gratuite live in valoare de maxim 40 de ron fiecare,  daca plasezi cel putin 20 de ron pe bilet simplu cu cota minim 1.75 pe cele 4 meciuri selectate de agentie.

Cum castig 160 de ron in pariuri gratuite la Winmasters?

 1. Autentifica-te in contul tau Winmasters in ziua meciului si inscrie-te in promotie. Daca nu ai un cont, poti deschide unul de aici si primesti 555 ron, bonus de bun venit!
 2. Plaseaza cel putin un pariu pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75 pe meciurile selectate.
 3. Indiferent de rezultatele pariurilor, primesti un pariu gratuit live, in valoare de cel mult 40 de ron (40% din miza) pentru fiecare meci pe care ai pariat.

Termeni si conditii:

 • Pentru a participa trebuie sa fi efectuat o depunere in ultimele 10 zile.
 • Meciurile selectate sunt: CFR Cluj – CSMS Iasi, 19 octombrie, Viitorul Constanta – Sepsi Sf. Gheorghe, 20 octombrie, CS Universitatea Craiova – FCSB, 21 0ctombrie si Dinamo Bucuresti – Dunarea Calarasi, 22 octombrie.
 • Se califica pariurile simple, pre-meci, cu miza minim 20 ron si cota minim 1.75.
 • Pariurile pe marketurile handicap, inclusiv miza rambursata la egal, cele cash out si cele rambursate, nu participa.
 • Poti primi un singur pariu gratuit live pentru fiecare meci.
 • Freebeturile trebuie pariate live, pe meciurile participante la promotie, pe bilete simple cu cota minim 2.00 sau combi cu fiecare selectie avand cota minim 1.40.
 • Jucatorul primeste doar profitul din utilizarea pariului gratuit (castig – miza).
 • Suma maxima ce poate fi castigata din pariurile gratuite este de 100 ron.

Pariaza la Winmasters si castiga pariuri gratuite live!