Castiga pana la 200 RON cu Misiunea Betano in Cupele Europene

200 Ron Fullbet pentru Liga Campionilor si Europa League (6-8 noiembrie)

Castiga pana la 200 RON cu Misiunea Betano in Cupele Europene

In aceasta seara, cu incepere de la ora 19:55 (2 partide) si 22:00 (celelalte 6 partide), sunt programate primele 8 meciuri din runda a doua a grupelor Ligii Campionilor. E insa doar prima din cele 3 zile pline de fotbal de cea mai buna calitate, deoarece miercuri avem inca 8 meciuri in Champions League, iar joi cele 24 de intalniri din Europa League.

Asa cum banuiesc ca ai observat, Champions League ramane cea mai profitabila competitie pentru pariori, iar tu o poti face si mai profitabila, daca incerci sa profiti la maxim de promotiile caselor de pariuri online. Spre exemplu, Betano ofera clientilor sai 30% in limita a 200 RON pentru pariurile plasate pe cupele europene, in urmatoarele conditii:

Ce trebuie sa faci!

  1. Ai nevoie de un cont BETANO. Daca nu ai, iti poti deschide de AICI (100% BONUS de INREGISTRARE in limita a 500RON)
  2. Click pe sectiunea Misiuni si apasa pe Incepe Misiunea

3. Plaseaza minim 3 bilete multiple (nu de tip sistem) continand doar selectii din Liga Campionilor și Europa League (2-4 octombrie). Cota minima 1.80 per bilet. Miza minima 10 RON.

4. Daca cel putin 2 bilete vor fi ,,verzi”, vei primi un FULLBET cadou (maxim 200 RON) egal cu 30% din totalul mizelor plasate

Fullbetul cadou poate fi utilizat pana pe 7 octombrie 2018. Avand in vedere ca se poate incepe Misiunea pana cel tarziu joi seara, ora 23:30, inseamna ca oferta e valabila atat pentru pariuri pre-meci cat si live. Daca nu stii ce inseamna un Fullbet, poti afla de AICI.