Castiga un bonus de 50 de ron cu Meciul saptamanii la Betfair

Castiga un bonus de 50 de ron cu Meciul saptamanii la Betfair

In aceasta seara, de la ora 21:45, Romania incepe calificarile pentru Euro 2020. Primul pas il reprezinta Liga Natiunilor, competitie in care echipa noastra este distribuita in Divizia C, Grupa 4. Din aceasta grupa mai fac parte Muntenegru, adversarul din aceasta seara, Serbia si Lituania. Daca echipa noastra castiga aceasta grupa, isi asigura calificarea in Divizia superioara si un loc in playoff-ul Diviziei C. Castigatoarea playoff-ului merge la Euro 2020. Principalul traseu de calificare il constituie preliminariile Campionatului European care vor incepe in toamna lui 2019.

Meciul din aceasta seara este foarte important pentru echipa noastra. O clasare cat mai buna in Liga Natiunilor va genera prezenta intr-o urna valorica superioara la tragerea la sorti a preliminariilor. Echipa Romaniei va incerca sa profite de absentele din tabara muntenegrenilor (in special, vedeta Jovetic).

Daca  plasezi la Betfair un pariu combinat cu miza de cel putin 50 de ron pe meciul dintre Romania si Muntenegru primesti un bonus Sportsbook de 50 de ron care poate fi utilizat pe orice meci de fotbal.

Ce trebuie sa stii despre promotia pentru meciul saptamanii la Betfair?

Pariul combinat eligibil plasat la Betfair trebuie sa fie pre-meci, sa aiba miza cel puti 50 de ron (10€/£/$) si cota minima 1.50. Nu participa pariurile plasate cu fonduri bonus, cele inchise cu cash out, cele anulate si cele rambursate.

Bonusul va fi creditat la plasarea pariului eligibil. El este valabil 2 zile si trebuie pariat o data pentru a putea fi retras. Nu exista restrictie de cota pentru parierea acestuia. Bonusul poate fi pariat pe orice meci de fotbal in Sportsbook. Jucatorul va primi doar castigul net din parierea bonusului (castig – miza).

Deschide un cont la Betfair si vei primi cele mai bune promotii!