Castiga un bonus la Winmasters vineri seara

Castiga un bonus la Winmasters vineri seara

Cazinoul online Winmasters ofera un bonus de reincarcare de 100% pana la 120 de ron, jucatorilor care se logheaza  pe site vineri, 29 septembrie, intre orele 18:00 si 23:59.  In acelasi timp, acestia pot sa revendice si 10 rotiri gratuite la slotul Book of Dead.

 Cum obtin un bonus la Winmasters si rotiri gratuite?

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de aceasta promotie este sa ai un cont Winmasters activ si sa te loghezi vineri 29 septembrie, intre orele 18:00 si 23:59, sau, daca nu ai, sa-ti deschizi unul aici si vei putea alege intre bonusul de bun venit de 555 ron pentru pariuri sportive sau bonusul de 1500 de ron si 20 de rotiri gratuite la cazinou.

Efectueaza in perioada promotionala un depozit in valoare de peste 40 ron, utilizand codul bonus ROCN280918, vei primi un bonus de reincarcare de 100% din valoarea depozitului, dar nu mai mult de 120 ron. Daca in maxim 24 de ore vei contacta departamentul de Asistenta Clienti la adresa de email support@winmasters.com, prin email cu subiectul ,,ROCN280918 – Rotiri Gratuite pentru slotul Book of Dead”, vei primi si 10 rotiri gratuite la acest joc.

 

Nu uitati ca bonusul si depozitul trebuie pariate de 50 de ori. Jocurile contribuie la rulaj conform indicatiilor din Termenii si Conditiile Winmasters Casino (punctul 13.44).

Rotirile gratuite se acorda in cel mult 24 de ore de la cererea formulata catre Serviciul de Asistenta. Ele sunt disponibile 24 de ore de la efectuarea primei rotiri. Castigurile din rotirile gratuite sunt bani cash. Suma maxima care poate fi castigata din rotirile gratuite este de 80 de ron.

Promotia se acorda o singura data per jucator. Jucatorii care participa la promotie trebuie sa prezinte documentele de identificare.

Incaseaza bonusul de vineri seara!