Ce bonusuri de bun venit sunt disponibile pentru startul Ligii 1

Ce bonusuri de bun venit sunt disponibile pentru startul Ligii 1

Campionatul de fotbal al Romaniei sta sa inceapa. Vineri, 20 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj, campioana sezonului trecut, CFR Cluj va deschide noua stagiune in compania celor de la FC Botosani.

Desi echipele nu au realizat transferuri importante, meciurile acestei editii se anunta a fi foarte interesante. CFR Cluj va incerca sa-si pastreze titlul cucerit in editia trecuta si sa arate ca strategia clubului este una viabila. FCSB nu mai accepta un sezon fara sa cucereasca titlul. Gruparea patronata de Gigi Becali va miza in acest sezon pe tinerii cumparati in anii trecuti si care ar trebui sa atinga maturitatea in acest an. Craiova si Dinamo sunt in cautarea gloriei trecute, iar Gica Hagi va cauta sa-si promoveze Academia prin rezultate cat mai bune in campionat.

Daca vrei sa pariezi online si nu ai inca un cont sau conturi la operatorii care sunt licentiati in Romania, iti prezentam cele mai bune bonusuri de bun venit disponibile in acest moment pe piata.

Bonusuri de bun venit

Unibet – are ca bonus de bun venit un pariu fara risc de 250 de ron. Pariul plasat trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.40. Daca pariul este pierzator vei primi 250 de ron ca bani bonus. Aceastia trebuie pariati de 3 ori pe pariuri cu cota peste 1.40. Daca alegi sa rulezi bonusul la sloturi si jocuri, acesta trebuie pariat de 25 de ori.

Netbet – pune la dispozitia clientilor un bonus de 100%  pentru primele 5 depuneri. Pentru a beneficia de bonusuri, jucatorul trebuie sa foloseasca la depunere bonus codurile NETBET1 (depunere 450 ron), NETBET 2 (depunere 100 ron), NETBET3 (depunere 200 ron), NETBET4 (depunere 300 ron) si NETBET5 (depunere 450 ron). Bonusurile trebuie accesate in ordine. Ele sunt eliberate dupa ce au fost plasate pariuri cu miza egala cu suma depusa. Pentru fiecare bonus, depozitul si bonusul trebuie rulate de 4 ori. Toate selectiile pariurilor care fac obiectul acestui bonus trebuie sa aiba o cota de cel putin 1.60.

Winmasters – acorda un bonus de 100% din prima depunere efectuata. Suma maxima acordata este de 555 ron. Pentru a primi bonusul trebuie utilizat codul promotional ,,BONUS555″ la depunere. Depozitul si bonusul trebuie pariate de 7 ori pe bilete simple cu cota cel putin 1.65 sau pe bilete multiple cu fiecare selectie avand o cota de cel putin 1.35.

Betfair – are un bonus de bun venit de 100% din prima depunere. Bonusul maxim va fi de 450 ron. Pentru a beneficia de acest bonus trebuie sa folositi la inregistrare codul bonus ZSKW04. Depunerea si bonusul trebuie pariate de 4 ori pentru a fi eliberate de restrictii. Fiecare pariu care se califica pentru rulaj trebuie sa aiba cel putin o selectie cu o cota cel putin egala cu 1.60.

Sportingbet – bonusul reprezinta 100% din prima depunere. Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe bilete cu cota cel putin 1.70.

Daca vreunul dintre aceste bonusuri ti-a atras atentia, trebuie sa citesti termenii si conditiile de pe pagina promotiei. Daca vei urmari activitatea de pe acest site te vom tine la curent cu promotiile de bun venit ocazionale, lansate de operatorii licentiati in Romania.