Ce agentie ofera cel mai bun bonus la pariuri?

Vezi care este cel mai bun bonus de bun venit.
bonus de bun venit

Ce agentie ofera cel mai bun bonus la pariuri?

Bonusurile de Bun Venit reprezinta una din principalele avantaje ale caselor de pariuri online. Operatorii licentiati la noi in tara se intrec in bonusuri cat mai atractive, pentru a aduce noi clienti. Daca tot decizi sa iti deschizi un cont online, de ce sa nu beneficiezi de cel mai bun bonus de Bun Venit?

Alaturi de Freebet-uri sau Fullbet-uri, bonusul de Bun Venit reprezinta un lucru comun la operatorii online. Bonusul instant sau de Bun Venit se acorda clientilor noi.

sursa foto: freepik

Ce este bonusul de Bun Venit si cum se ruleaza?

Cunoscut si sub numele de Bonus Instant, acesta se acorda utilizatorilor ce isi deschid un cont nou. In momentul in care decizi sa te inscrii la un operator online din Romania, vei fi intampinat cu o anumita suma de bani. Ce poti face cu ea? Ei bine este din partea agentiei de pariuri si poti paria cu ajutorul ei. Spre exemplu, daca depui la Unibet o suma de 300 RON, vei primi instant inca 300 RON, de care te poti folosi. Aceste bonusuri de Bun Venit nu pot fi insa retrase imediat, altfel orice utilizator ar putea profita de casele de pariuri.

Bonusurile trebuie rulate, in functie de conditiile din regulamentul fiecarui operator online. Ce inseamna mai exact acest rulaj?

Conform regulamentului, suma de bani trebuie plasata de un anume “n” ori, pe o cota mentionata in termini si conditii. Mai mult decat atat, aceste conditii trebuie indeplinite in primele 30 de zile de la creditarea bonusului (la majoritatea), altfel acesta devine inactive. Mare atentie la conditiile de rulaj, deoarece unele case de pariuri nu accepta bilete combo sau anumite tipuri de pariuri. Luam un exemplu cat se poate de sigur, la un bonus de 300 RON. Sa presupunem ca acesta trebuie rulat de 5 ori, pe cote de minim 1.40. Ce trebuie sa faci?

  • Plasezi pariuri in valoare de 1500 RON
  • Cota minima a pariurilor sa fie mereu 1.40
  • Toate pariurile trebuie sa fie plasate in primele 30 de zile de la acordarea bonusului

Doar dupa indeplinirea acestor conditii cu success, poti retrage in contul tau suma de bani provenita din bonusul de Bun Venit.

In topul nostru referitor la cel mai bun bonus de Bun Venit la pariuri sunt incluse urmatoarele oferte.

Cel mai bun bonus la pariuri – Oferta de bun venit de la Unibet

Incepand cu toamna anului trecut, Unibet a introdus un Bonus de Bun Venit de 100%, pana la 300 RON. Orice client nou poate beneficia de aceasta suma, pe care este obligat sa o ruleze de minim 8 ori, pe cote de 1.40 sau mai mari. Dupa indeplinirea acestor conditii, vei putea retrage suma provenita din Bonusul de Bun Venit de la Unibet. Suma minima de depunere la Unibet este de 25 RON, insa nu se accepta Skrill, Neteller sau Paysafe. Bonusul poate fi rulat si la cazino, insa conditiile de acolo sunt mult mai dificile. Daca vorbim de sloturi, acesta trebuie rulat de 25 de ori, iar la casino live de 35 de ori. Termenul limita de a rula bonusul este de 30 de zile.

Bonusul de Bun Venit la Betano

Un brand ce isi continua expansiunea in Romania, Betano ofera un bonus de Bun Venit foarte atractiv. Sumele de depunere cu care te poti incadra sunt 25-500 RON. Pentru orice suma cuprinsa in acest interval, Betano ofera un bonus de 100%. Asadar, daca depui suma de 500 RON, vei putea ajunge instant la 1000 RON in balanta ta. Conditiile de rulare sunt ceva mai mari la Betano, daca ne uitam la cote. Trebuie sa pariezi pe cote de minim 1.65, insa rulajul se efectueaza doar de 5 ori. Iata deci una optiunile potrivite pentru a primi cel mai bun bonus de Bun Venit la pariuri. Betano ofera o perioada de 90 de zile pentru a rula bonusul.

Bonus de Bun Venit la Betfair

Betfair bonus 500 ron

In momentul in care te decizi sa iti deschizi un cont la Betfair, vei beneficia de un bonus instant de 500 RON. Pentru a putea face parte din aceasta promotie, trebuie sa iti deschizi un cont de pe linkurile GNT si sa introduce codul promotional ZBAN01. Ca si conditii de rulat sunt necesare 5 pariuri in valoare de 50 RON, iar pentru fiecare pariu efectuat veti primi un freebet de 100 RON. Betfair ofera o perioada mai mare de rulare a bonusului, de 90 de zile!

Bonusul de Bun Venit la Fortuna

Fortuna trece prin schimbari continue si devine una din cele mai populare alegeri din Romania. Platforma online a fost imbunatatita considerabil in 2018 si de atunci optiunile de pariere s-au diversificat. Ca si bonus de Bun Venit, Fortuna ofera unul de 100% in limita a 500 RON. In schimb, la acest operator online bonusul este acordat doar dupa indeplinirea conditiilor de rulaj – un bonus post-wager. Rulajul nu este insa atat de dificil, deoarece sunt necesare cote de minim 1.80 si se accepta si bilete combo! Nu sunt necesare pariuri single, iar conditiile de rulaj trebuie efectate de minim 6 ori. In concluzie, Fortuna este una din agentiile de pariuri ce trebuie luata in calcul atunci cand cauti cel mai bun bonus de Bun Venit. Bonusul la Fortuna trebuie activat in primele 3 zile si rulat in maximum 14!

Bonus de Bun Venit la 888

Ce agentie ofera cel mai bun bonus la pariuri - 888 ?Ofera de Bun Venit a celor de la 888 este una foarte generoasa. Suma maxima care se accepta pentru acordarea acestui bonus este 1000 RON! Atentie insa, deoarece trebuie sa parcurgi toti pasii necesari pentru verificarea contului, pentru a beneficia de aceasta suma maxima. Altfel, valoarea bonusului se va reduce la maxim 900 RON. Acest bonus va fi esalonat si va fi acordat in transe. Fiecare 40 RON trebuie rulati de 10 ori pe cote de minim 2.00, pentru a putea fi accesati. Termenul de rulare la 888 este dublat insa fata de majoritatea operatorilor – la 60 de zile.

Bonus de Bun Venit la Netbet 

Ce agentie ofera cel mai bun bonus la pariuri?

Netbet reprezinta o casa de pariuri online care merita atentie in ceea ce priveste Bonusul de Bun Venit. La Netbet se acorda un pariu fara risc de 500 RON. Rambursarea acestui pariu se acorda sub forma de Freebet, care trebuie rulat insa o singura data pe o cota de minim 2.00. Freebet-ul trebuie pariat in termen de 3 zile, iar evenimentele sa se incheie in maximum 7 zile de la data initiala!

Bonusul de Bun Venit la Sportingbet

In ceea ce ii priveste pe cei de la Sportingbet, acestia ofera un bonus de Bun Venit de 100%, de maxim 200 RON. Bonusul este creditat instant si desi suma pare mica, aici avem conditii de rulaj destul de usoare. Suma bonusului trebuie rulata de minim 5 ori, pe o cota de 1.70 sau mai mare. Termenul limita de a rula acest bonus este de 30 de zile, la fel ca la majoritatea caselor de pariuri.

In concluzie, te sfatuim inainte de a deschide un cont online la pariuri, sa studiezi oferta operatorilor din Romania. Citeste cu mare atentie toate conditiile de rulaj, pentru a evita eventualele neplaceri sau nelamuriri.

Daca ti-a placut articolul nostru „Ce casa de pariuri ofera cel mai bun bonus de Bun Venit”, ne poti ajuta cu un LIKE si SHARE! Iti multumim!