Ce case de pariuri online ofera bonus pentru biletele multiple?

Bonus multiplu

Ce case de pariuri online ofera bonus pentru biletele multiple?

  • Cel mai mare bonus comparativ cu numarul de selectii este oferit de Betano: 50% pentru 10 selectii

Un bilet multiplu ,,verde’’, visul oricarui parior, iti poate aduce castiguri uriase chiar si atunci cand miza plasata este de doar cativa lei. Desigur, sansele de reusita in cazul unor bilete cu multe selectii nu sunt grozave, insa faptul ca poti incasa castiguri uriase cu pretul unei paini determina din ce in ce mai multi pariori sa plaseze cel putin cate un astfel de bilet pe saptamana. (AICI gasesti tot ce trebuie sa stii despre biletele multiple!)

In cele mai multe cazuri, biletele multiple contin evenimente programate pe durata mai multor zile, aspect foarte util, deoarece ai mai mult timp la dispozitie pentru a analiza o eventuala inchidere mai devreme a biletului (CashOut – daca ai plasat biletul in mediul online) sau mizarea unei ,,contre’’ care sa iti asigure un castig.

Pe langa faptul ca majoritatea biletelor de pariuri plasate online pot fi inchise mai devreme (castiguri ceva mai mici, dar sigure) utilizand functia CashOut, acestea beneficiaza la majoritatea agentiilor de pariuri online de cresteri de profit in functie de numarul selectiilor. Iata cele mai bune oferte existente in acest moment:

  • Unibet – sponsor oficial al echipei Dinamo Bucuresti, ofera 10% in plus pentru un bilet cu 3 selectii, 20% pentru 4 selectii si 30% de la 5 selectii in sus. In plus, saptamanal poti profita de o crestere de profit cu 30% pentru multiplele din Liga I. Click aici pentru detalii!

  • Betano – sponsor al Ligii I si a echipei U Craiova, casa de pariuri Betano ofera clientilor sai Bonus Multiplu (Detalii in recenzie) pentru biletele acumulator (cota minima 1.50/selectie, exclus bilete de tip sistem) dupa cum urmeaza: 10% pentru 4 selectii, 15% pentru 5 selectii, 20% pentru 6 selectii, 25% pentru 7 selectii, 30% pentru 8 selectii, 40% pentru 9 selectii si 50% pentru 10 selectii.

  • La Winmasters, bonusul porneste de la 5% pentru 4 selectii si urca pana la 60% pentru biletele cu minim 14 selectii. Doar pariuri pre-meci, cotate cu minim 1.35.

  • Netbet, sponsorul celei mai titrate formatii de fotbal din Romania, FCSB, acorda urmatoarele procente clientilor care plasaza multiple: de la 3% pentru 3 selectii pana la 50% in cazul unui acumulator cu minim 13 optiuni.

  • Sportingbet, partenerul oficial al campioanei CFR Cluj, are o alta abordare in ceea ce priveste recompensarea clientilor care plaseaza multiple, oferindu-le acestora cate un Freebet de pana la 200 RON zilnic, in functie de miza totala plasata.