Ce cota are Romania U21 sa castige Euro 2019?

foto: frf.ro

Ce cota are Romania U21 sa castige Euro 2019?

Update 25 iunie

Ca si in faza grupelor, casele de pariuri crediteaza Romania cu ultima sansa, Germania fiind principala favorita, urmata de Spania si Franta. Click AICI daca vrei sa pariezi!

Semifinalele au loc JOI 27 IUNIE, dupa urmatorul program:

  1. Romania vs Germania, ora 19:00, Renata Dall’Ara din Bologna
  2. Franta vs Spania, ora 22:00, Mapei Stadium din Reggio Emilia

Update 23 iunie

Nu stiu cat e de bine sa ne facem sperante prea mari in ceea ce priveste parcursul tricolorilor mici la Euro 2019, insa un lucru e clar: cel putin la nivel de atitudine, Hagi, Puscas, Baluta, Cicaldau, Radu and co. au reusit sa ne cucereasca. Ca atare, trebuie sa recunoastem ca o parte dintre noi ne gandim deja, de ce nu, chiar la castigarea competitiei. Si cum nimic nu ar a fi mai frumos decat sa combinam un succes de vis cu niste bani castigati la pariuri, am scanat rapid oferta agentiilor de pariuri online in cautarea celei mai mari cote pentru pariul Castigatorul Turneului Euro 2019 – Romania U21.

Cum au reactionat casele de pariuri dupa victoria Romaniei in meciul cu Croatia. Semne extrem de bune pentru tricolori!

Daca inainte de meciul cu Croatia, cota Romaniei pentru castigarea Euro 2019 era de aproximativ 100.00 la mai toate casele de pariuri, in prezent aceasta s-a prabusit, ajungand la valori cuprinse intre 18.00 si 21.00, ceea ce este o veste excelenta pentru tricolori, dar mai putin buna pentru pariori. Desigur, un eventual rezultat pozitiv in urmatorul meci al tricolorilor, cel cu Anglia, programat vineri 21 iunie, la ora 19:30, va scadea si mai mult cota Romaniei U21 la castigarea competitiei, astfel ca, daca aveti de gand sa pariati pe acest lucru, ar cam fi momentul sa o faceti!

Ce cota are Romania U21 sa castige Euro 2019 la Betano? Click AICI pentru oferta completa!

Ce cota are Romania U21 sa castige Euro 2019 la Unibet? Click AICI pentru oferta completa!

Ce cota are Romania U21 sa castige Euro 2019 la Sportingbet? Click AICI pentru oferta completa!

Citeste si: Unde pariem pe Romania U21 in meciurile cu Anglia si Franta?

Cum castigam Euro 2019?

In mod normal, dupa un prim meci la o competitie fotbalistica internationala, titlurile in presa erau ceva de genul ,,ce sanse mai avem….”. Ei bine, poate ca a venit momentul sa privim viitorul cu incredere si mai ales sa credem in noua generatie condusa de Ianis Hagi INDIFERENT de modul in care vor decurge urmatoarele doua partide din Grupa C.

  • Vineri, 21 iunie,19:30 – ROMANIA – Anglia (Cesena)
  • Luni, 24 iunie, 22:00 – ROMANIA – Franta (Cesena)

In semifinale vor evolua primele 3 clasate in cele 3 Grupe + cel mai bun loc 2, astfel ca putem prinde, cel mai probabil, unul din cele 4 locuri, daca nu pierdem ambele meciuri cu Anglia si Franta. Odata ajunsi in semifinale, totul e posibil, doar doua meciuri despartindu-ne de un succes urias pentru fotbalul romanesc.