Ce este un bilet multiplu (acumulator) la pariuri?

Ce este un bilet multiplu (acumulator) la pariuri?

Ce este un bilet multiplu (acumulator) la pariuri?

Un bilet multiplu la pariuri, numit si acumulator, combi (combinatie) sau chiar Maxikombi/Domino – noile inventii ale casei de pariuri online Fortuna, este un bilet ce contine 2 sau mai multe selectii din diferite evenimente, de regula pre-meci, deoarece in oferta live lucrurile se misca de cele mai multe ori prea repede pentru a putea crea in liniste un astfel de bilet.

Principalele avantaje

Principalul avantaj al unui astfel de bilet multiplu il reprezinta faptul ca poti transforma o suma foarte mica intr-un castig ce iti poate schimba viata, in doar  90 de minute (asta in cazul in care evenimentele de pe bilet au loc la aceeasi ora). Desigur vorbim aici de bilete cu multe selectii (peste 10), a caror cota depaseste de multe ori cateva mii.

In cazul in care nu stiai, cele mai populare case de pariuri online ofera procente de castig in plus pentru astfel de bilete, procente care de regula cresc odata cu numarul selectiilor de pe bilet.

  • Unibet iti ofera cu pana la 30% in plus
  • Betano te premiaza cu procente cuprinse intre 10% si 50%
  • Winmasters merge chiar pana la 60% pentru un bilet cu 14 selectii+
  • Netbet porneste de la 3% pentru 3 selectii si se opreste la 50% pentru 13 sau mai multe selectii
  • Sportingbet vine cu ceva diferit pe aceasta piata a biletelor multiple – aici poti primi un Freebet de pana la 200 RON zilnic, in functie de cate pariuri multiple plasezi in 24 de ore

Un alt aspect interesant este faptul ca poti adauga intr-un astfel de bilet evenimente programate in mai multe zile si il poti inchide (CashOut) sau asigura (cu contra) inainte de desfasurarea ultimului/ultimelor meciuri, asigurandu-ti astfel un castig important. Mai mult decat atat, la Betfair ai posibilitatea de a incasa cat vrei tu din bilet, lasand o parte din suma sa mearga pana la finalul tuturor evenimentelor selectate .

Care sunt cele mai indicate selectii pentru un astfel de bilet?

Dupa cum banuiesti sau stii deja, cu cat adaugi mai multe selectii, cu atat sansele de reusita se diminueaza, insa acest aspect ni-l asumam inca de la inceput, jucand sume foarte mici (cativa lei) pe bilete cu 8-9 sau mai multe evenimente. In aceasta situatie, este de preferat ca selectiile noastre sa fie mai degraba de tip ,,sansa dubla’’ decat ,,solist’’ sau ,,peste/sub 1.5 goluri’’ decat ,,peste/sub 2.5 goluri’’. Cote mai mici, dar mai sigure (cu mentiunea ca termenul ,,sigur’’ nu prea isi are locul intr-un material despre pariuri). Alte alegeri populare pentru bilete multiple sunt cele de tip ,,1X2 la pauza sau final’’, ,,echipa X castiga minim o repriza’’ sau ,,ambele marcheaza’’.

Cele mai bune oferte online pentru pariurile multiple – CLICK AICI