Ce inseamna Freebet si Fullbet?

freebet si fullbet

Ce inseamna Freebet si Fullbet?

Una dintre cele mai populare intrebari din lumea pariurilor online este legata de termenii Freebet si Fullbet. Daca nu esti inca pe deplin lamurit ce inseamna cele doua cuvinte, poti remedia situatia citind acest material.

Ce este un Freebet?

Termenul Freebet inseamna in limba romana ,,Pariu Gratuit’’. Cu anumite ocazii, casele de pariuri online isi recompenseaza clientii (noi sau existenti) cu cate un astfel de Pariu Gratuit, pe care il poti plasa (in locul banilor tai) pe un bilet simplu sau multiplu. In urma utilizarii lui, fie pierzi pariul si nu vei primi nimic, fie castigi pariul, iar in acest caz vei incasa doar profitul (total castig minus valoarea freebetului primit). Ofertele de acest gen difera de la caz la caz, insa in general banii castigati in urma utilizarii unui freebet sunt bani reali (nu trebuie rulati) pe care ii poti retrage sau paria in continuare.

Exemplu: Ai primit un Freebet de 100 RON. Il plasezi pe un bilet cu cota 5.00, care este castigator. Vei incasa 400 RON (500 RON castig total – 100 RON valoarea freebetului primit = 400 RON).

Ce este un Fullbet?

Cu exceptia unor situatii speciale, singura diferenta intre un Freebet si un Fullbet este ca, in cazul unui pariu castigator plasat cu un Fullbet, vei primi in cont nu doar profitul, ci si valoarea fullbetului. Iata cat vei castiga plasand un fullbet de aceeasi valoare cu cea a freebetului din exemplul de mai sus:

Exemplu: Primesti un Fullbet de 100 RON pe care il pariezi pe cota 5.00. Daca pariul este castigator, vei incasa in acest caz 500 RON.

Cum poti face rost de pariuri gratuite?

Poti incasa Freebeturi cu valori cuprinse intre 50 si 450 RON de la casele de pariuri online Betfair si Netbet, daca urmaresti promotiile prezentate pe site-ul nostru si iti deschizi cont respectand pasii necesari.

Nu doar clientii noi pot beneficia de Freebeturi. Cu ocazia unor evenimente importante, Betfair ofera astfel de cadouri si celor care pariaza anumite sume de bani respectand conditiile promotiei propuse (Exemplu: Pariaza 100 ron pe meciurile din UCL de marti si primesti 50 RON freebet pentru meciurile de miercuri !).

Daca preferi sa primesti Fullbet, poti finaliza Misiunile Betano cand acestea au loc (tot de aici poti afla perioadele cand apar) si vei avea sansa sa primesti Fullbet de pana la 200 RON, in conditiile in care plasezi cateva pariuri.

betano

O alta situatie in care poti primi Freebet cadou este cea in care nu ai mai accesat demult un anumit cont de pariuri online. Sumele sunt de regula mici (2-5 euro), insa e bine sa verifici din cand in cand si conturile pe care din diverse motive nu le mai folosesti.