CFR Cluj vs FCSB: cote speciale pentru derbiul din Liga I

CFR Cluj vs FCSB: cote speciale pentru derbiul din Liga I

CFR – cota 55.00 si FCSB – cota 60.00

Suna prea bine ca sa fie adevarat? Afla cum poti paria la aceste supercote pe derbiul etapei cu numarul 8 din Liga I. Programat duminica seara, cu incepere de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj, meciul dintre ocupantele primelor doua locuri poate schimba ierarhia in clasamanetul Ligii I, ardelenii fiind la doar 2 puncte in spatele stelistilor inainte de aceasta infruntare.

In conditiile in care niciuna dintre cele doua formatii nu a reusit sa se califice in grupele Europa League, este clar ca ambele se vor concentra 100% pe competitia interna, iar meciul direct este unul extrem de important. Cotele oferite de casele de pariuri online oscileaza in jurul urmatoarelor valori: 2.40 pentru CFR si 3.15 pentru FCSB. Totusi, daca nu ai cont la casa de pariuri online Betfair, poti beneficia de cotele prezentate in titlu (55.00 pentru CFR si 60.00 pentru FCSB) si transforma 5 RON in 275 sau 300 RON la meciul de duminica.

betfair cote speciale

Cum pui mana pe un bonus de bun venit de peste 250 ron, investind numai 5 ron:

  • Acceseaza acest link si deschide cont de pariuri la Betfair, folosind codul promotional ,,ZFBNFP“.
  • Plaseaza primul tau pariu in SPORTSBOOK, simplu, pre-meci, pe victoria oricareia dintre cele doua protagoniste ale partidei CFR vs FCSB.
  • Maxim 5 ron beneficiaza de una din cotele speciale (55.00 sau 60.00). Cotele speciale nu se regasesc in oferta de pariuri, insa toti clientii noi beneficiaza de ele.

Daca favorita ta castiga meciul, vei primi miza inapoi in bani reali (5 ron) plus 270 ron sau 295 ron sub forma de FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul meciului. Poti transforma FREEBETUL in bani reali daca il pariezi pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20, in maxim 30 de zile de la creditare. Poti paria cat vrei, dar maxim 5 ron se ia in calcul. Pariul nu trebuie inchis cu cashout. Oferta nu se cumuleaza cu altele de bun venit.