CFR Cluj vs Poli Iasi: cota 50.00 pentru gazde, vineri, 19 octombrie

CFR Cluj vs Poli Iasi: cota 50.00 pentru gazde, vineri, 19 octombrie

CFR Cluj vs Poli Iasi: cota 50.00 pentru gazde, vineri, 19 octombrie

Campioana Romaniei, CFR Cluj, primeste in aceasta vineri vizita formatiei Poli Iasi (locul 9). Inainte de etapa cu numarul 12, ardelenii ocupa pozitia a doua in clasament, fiind la un singur punct distanta de liderul FCSB, care are o deplasare dificila la Craiova. Asadar, ,,visinii” pot trece pe locul 1 in cazul unei victorii, iar aceasta are toate sansele sa vina, deoarece iesenii au pierdut ultimele 4 meciuri jucate in Gruia si vin dupa doua infrangeri in Liga I.

Daca nu ai cont la casa de pariuri online Sportingbet, iti poti deschide unul acum si primesti cota 50.00 pentru victoria CFR in meciul cu Iasi. Cota normala este 1.40.

Pariaza 4 lei pe victoria CFR si vei primi 200 RON, daca pariul e castigator

  1. Deschide un cont de pariuri online la Sportingbet 
  2. Depune minim 40 RON (Metodele de plata Skrill si Neteller nu beneficiaza de oferta)
  3. Pariaza simplu, pre-meci, la cota normala afisata, 4 RON pe victoria CFR in partida cu Iasi

Daca CFR castiga, vei primi 200 RON (bani reali din cota normala plus Bonus sub forma de FREEBET). Poti paria mai mult, insa doar 4 ron beneficiaza de cota speciala, 50.00. Ai 3 zile la dispozitie sa transformi freebetul primit in bani reali. Pariaza-l pe orice eveniment sportiv, insa tine cont ca din castigul rezultat poti pastra doar profitul (castig minus miza).