Champions League ne aduce biletul zilei 16.07.2019

Champions League ne aduce biletul zilei 16.07.2019

Champions League ne aduce biletul zilei 16.07.2019. Salutare, sunt Marco Birlan si astazi ne pregatim de biletul zilei, format din 2 partide.

Traversam o perioada foarte buna si ieri am reusit sa inverzim inca un bilet fara mari emotii. Astazi ne indreptam “tunurile” spre turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Mi-au atras atentia doua partide, despre care voi vorbi in cele ce urmeaza.

Valletta – Dudelange – UEFA Champions League

Avem parte de un duel maltezo-luxemburghez pe cinste, in primul tur preliminar. Cele doua provin din campionate de semi-amatori, insa cu ambitii mari, lucru dovedit si in tur. Dudelange parea sa aiba calificarea in mana pe teren propriu, dupa ce la pauza conducea cu scorul de 2-0. Defensiva insa a clacat in a doua jumatate a duelului, atunci cand maltezii au marcat de 2 ori in 6 minute. Elevii lui Henri Bossi au obtinut o remiza pretioasa in tur insa nu se pot apara, altfel risca sa naruiasca totul. Acest 2-2 nu le confera un mare avantaj si trebuie sa joace la victorie. De partea cealalta, Dudelange nu are alta alternativa decat ofensiva, la fel ca in tur. Acestia trebuie sa marcheze, deoarece o remiza alba sau la 1, ii trimite in preliminariile Europa League. Avem asadar fata in fata doua echipe ambitioase, care se lupta pentru faima si bani. Ma astept la o partida la fel de spectaculoasa ca in tur si mizez pe minim un gol marcat de cele doua.

Steaua Rosie Belgrad – Suduva – UEFA Champions League

Remiza alba din tur a uimit pe toata lumea. Steaua Rosie a dominat intreg duelul insa nu a reusit sa marcheze. Pe teren propriu insa, lucrurile vor sta altfel. Trupa din Belgrad a dovedit de ce este in stare anul trecut, cand a ajuns in grupele UEFA Champions League. Acestia au avut o grupa infernala cu Liverpool, PSG si Napoli, dar s-au remarcat printr-o victorie incredibila cu viitoarea castigatoare Champions League, Liverpool. Acestia i-au invins pe cormorani cu scorul de 2-0 la Belgrad si au fost aproape sa ii elimine. Cele doua formatii s-au intalnit si anul trecut in preliminarii, atunci cand Steaua Rosie nu a avut emotii si s-a impus cu scorul general de 5-0. Sarbii vor ataca cu siguranta si nu se vor opri la 1-0, pentru ca un eventual gol al lituanienilor si o remiza cu goluri, ii elimina.

COTA 1.93 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET

 

sursa foto: uefa.com