Champions League ne aduce biletul zilei de cota 2 9.07.2019

Champions League ne aduce biletul zilei de cota 2 9.07.2019

Champions League ne aduce biletul zilei de cota 2 9.07.2019. Salutare tuturor, sunt Marco Birlan si ne pregatim astazi de biletul zilei.

De astazi punem punct pseudo-competitiilor precum Cupa Africii si Gold Cup. Mi-au ajuns pasii gresiti pe seama unor nationale ce au jucat fara chef. Echipele de club revin din vacanta si azi intra in scena cea mai galonata competitie.. UEFA Champions League. Turul 1 preliminar angreneaza cateva campioane puternice, iar eu voi miza pe doua dueluri in vederea cotei 2. 

ASTANA – CFR CLUJ – Turul 1 Preliminar UEFA Champions League

CFR arata mai modest ca oricand. Campioana ultimelor 2 editii de Liga 1 este slabita, fara transferuri spectaculoase. A pierdut un jucator exponential precum Cristian Manea, iar acest lucru s-a vazut in supercupa. Trupa lui Gheroghe Hagi a reusit sa invinga cu 1-0, cu o echipa experimentala, fara vedete precum Baluta sau Hagi, care au plecat de la constanteni. Nici macar Boboc sau Ghita nu au jucat, fapt ce ne demonstreaza modestia clujenilor. Astana e o nuca foarte tare, lucru dovedit si la prezenta lor in UEFA Champions League, acum 4 ani. Benfica, Atletico Madrid si Galatasaray au fost formatiile ce au evoluat pe sinteticul din Kazakhstan in grupe. Niciuna nu a reusit sa se impuna, iar acest lucru spune multe. Kazacii sunt odihniti, nu au facut nicio deplasare, asadar nu vad cum elevii lui Dan Petrescu pot pleca acasa cu victoria. Mai ales ca nici George Tucudean nu se afla in lot..

FK SARAJEVO – CELTIC GLASGOW – Turul 1 Preliminar UEFA Champions League

Celtic tocmai ce l-a instaurat in functia de antrenor pe Neil Lennon. Pretentiile sunt foarte mari de la el, conducerea dorind participarea in grupele Champions League. Iar scotienii trebuie sa inceapa tare acest sezon, mai ales pentru factorul moral. Campioana Scotiei i-a adus in aceasta vara pe Christopher Jullien, Luca Connell si Boli Bolingoli-Mbombo si e de asteptat ca acestia sa debuteze. Sarajevo a avut o campanie de pregatire in Slovenia, insa echipa a aratat modest, cu infrangeri in fata celor de la Slovacko si Domzale. Cu siguranta ca bosniecii le vor face viata grea scotienilor, insa sunt de parere ca Celtic are forta de a debuta in noul sezon competitional cu un succes.

COTA 2.02 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET

sursa foto: uefa.com