Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

CM2018

Cele mai interesante pariuri pentru semifinala Franta vs Belgia

Cele mai interesante pariuri pentru semifinala Franta vs Belgia

Cele mai interesante pariuri pentru semifinala Franta vs Belgia

Una din primele 3 agentii de pariuri online licentiata in Romania, Winmasters  (L1160650W000194 emisa de ONJN, valabila pana pe 30.06.2026), are in oferta o serie de selectii pentru semifinalele Campionatului Mondial extrem de interesante. Inainte de a prezenta cele cateva propuneri care ne-au atras atentia, fie prin cota atractiva, fie prin ineditul lor, trebuie sa mentionam ca la Winmasters poti face chiar si tu propuneri pentru oferta de pariuri, trimitandu-le pe adresa de mail pariuri@winmasters.ro. Cele mai interesante propuneri vor primi cota din partea bookmakerilor si vor fi publicate in sectiunea “Pariuri de la utilizatori” din secțiunea “Sporturi”. Pentru a fi luate in calcul, propunerile trebuie sa vina de la clientii activi. Click pe imagine daca vrei sa propui pariuri originale!

Cele mai interesante pariuri pentru semifinala Franta vs Belgia

Scor corect – pariu multiplu

Daca e sa ne luam dupa avancronicile afisate de cele mai multe site-uri de specialitate, cel mai probabil scenariu pentru semifinala dintre Franta si Belgia este cel in care Franta se impune la capatul unui meci cu goluri de ambele parti. In acest caz, cele mai plauzibile scoruri ar fi 2-1 si 3-1. La Winmasters poti paria ca Franta invinge cu 2-1, 3-1 si chiar 4-1 la cota 4.25. Pariul este castigator daca francezii se impun cu oricare din cele 3 scoruri. Si asta nu e tot, in aceasta sectiune ai 8 variante de pariere.


scor multiplu

Suma minutelor golurilor

Un alt pariu extrem de interesant vine din zona golurilor inscrise in meci. Avand in vedere ca avem de-a face cu cele mai ofensive echipe de la acest Mondial, putem incerca un pariu ,,peste 115.5’’ la cota 1.83, doua goluri marcate dupa minutul 58 fiind de-ajuns pentru a ne ,,inverzi’’ pariul. Iata doua motive pentru aceasta alegere: In Franta vs Argentina s-au marcat 4 goluri dupa minutul 57, iar in Belgia vs Japonia 3 goluri dupa minutul 69. Asadar, in mod logic pariul ales ar trebui sa iasa fara prea mari probleme. La urma urmei pe teren vor evolua Mbappe, Griezmann, Giroud, Lukaka, De Bruyne, Hazard si multe alte staruri.

<<<Deschide cont la Winmasters AICI si pune mana pe BONUSUL de 100% pana la 555 RON!>>>

CITESTE SI

More in CM2018