Connect with us

CM2018

Programul Optimilor de Finala ale Campionatului Mondial de Fotbal – Rusia 2018

Programul Optimilor de Finala ale Campionatului Mondial de Fotbal - Rusia 2018

Programul Optimilor de Finala ale Campionatului Mondial de Fotbal – Rusia 2018

La mai bine de doua saptamani de la meciul inaugural, Campionatul Mondial a ajuns in faza optimilor. Ne asteapta, incepand cu 30 iunie, 8 meciuri cat se poate de interesante, capetele de afis fiind Franta vs Argentina, Uruguay vs Portugalia si Anglia vs Columbia.

Desi nu se poate spune ca am avut parte de un campionat foarte spectaculos pana in prezent, trebuie totusi sa remarcam faptul ca majoritatea favoritelor au pornit cu stangul, echipele ce au impresionat fiind Belgia, Croatia, Elvetia sau, de ce nu, Japonia – calificata pe criteriul fair-play (mai putine cartonase primite decat Senegal).

Brazilia a inceput cu un egal in fata Elvetiei, insa si-a revenit pe parcurs, impunandu-se cu 2-0 in partidele cu Costa Rica si Serbia. Astfel, favorita numarul 1 inainte de startul Cupei Mondiale si-a pastrat acest statut si dupa faza grupelor. Calificata in extremis in optimi, Argentina a fost deocamdata una dintre marile dezamagiri de la actuala editie. Messi and co. au remizat cu Islanda in primul meci, 1-1, au pierdut sec, 0-3, in fata Croatiei si au invins Nigeria cu 2-1 (golul victoriei marcat in ultimele minute). Germania….. a pierdut cu Mexic in meciul de debut, a aratat din nou ca poate castiga in ultimele secunde, invingand Suedia cu 2-1 si, exact cand toata lumea se intreba cum de reusesc mereu nemtii sa se monteze in situatii limita, actuala campioana mondiala a cedat in fata Coreei de Sud, 0-2, in conditiile in care coreenii nu mai aveau sanse la calificare, jucand doar pentru palmares.

Urmeaza 4 zile de fotbal adevarat, in care intreaga planeta isi indreapta ochii catre ceea ce urmeaza sa se intample pe modernele stadioane din Rusia. Iata care sunt cele 8 partide:

Programul Optimilor de Finala ale Campionatului Mondial de Fotbal – Rusia 2018

SAMBATA, 30 iunie

Franța – Argentina, ora 17:00, Kazan Arena

Uruguay – Portugalia, ora 21:00, F.Olympic Stadium (Soci)

DUMINICA, 1 iulie

Spania – Rusia, ora 17:00, Luzhniki Arena (Moscova)

Croația – Danemarca, ora 21:00, Nizhny Novgorod Stadium

LUNI, 2 iulie

Brazilia – Mexic, ora 17:00, Cosmos Arena (Samara)

Belgia – Japonia, ora 21:00, Rostov Arena (Rostov)

MARTI, 3 iulie

Suedia – Elveția, ora 17:00, Saint-Petersburg Stadium

Columbia – Anglia, ora 21:00, Otkrytiye Arena (Moscow)

More in CM2018