Concurs GRATUIT: NU uita sa te inscrii astazi pentru 250.000 lei!

Salutari,

Avem etapa noua de Champions League si implicit ploua cu oferte de la agentiile online de top din Romania. Stiu ca va plac cele care sunt gratis, asa ca va prezint pentru astazi Predictorul de la Unibet. Concursul este destul de simplu: trebuie sa indici scorurile corecte la cele 4 partide propuse si ai castigat jackpotul de 250.000 lei ( daca mai ghicesc si alti jucatori se imparte).

La prima vedere pare extrem de greu, nu? Ei bine la etapa trecuta, eu am prins 3 scoruri corecte si puteam fi fericitul castigator daca in loc de 2-3 la Liverpool alegeam 3-2 🙂 . Totusi au fost 5 castigatori care au impartit marele premiu, fiecare incasand 50.000 lei, unul dintre ei fiind chiar membru al comunitatii GNT. Deci cu ceva noroc se poate si in plus NU COSTA NIMIC. Mai jos aveti linkurile si instructiunile concursului.

1. Acceseaza pagina concursului: CLICK AICI

2. Alege scorurile care crezi ca se vor inregistra

3. Apasa butonul “Trimite” pentru a finaliza inscrierea

Castigurile sunt cash, participarea gratuita – trebuie doar noroc, ceea ca va doresc sa aveti. Multa inspiratie in alegeri si sper ca la final macar unul dintre noi sa fie fericitul castigator!

Ofertele promotionale de la agentiile online sunt o sursa buna de castig. Trebuie doar sa stiti sa profitati maxim de ele. Colegii mei au analizat toate bonusurile si ofertele pentru UCL, click aici pentru detalii.