Copa America: Recomandarea serii pentru Uruguay – Ecuador 16.06.2019

Copa America - Uruguay - Ecuador GnTTIPS

Copa America: Recomandarea serii pentru Uruguay – Ecuador 16.06.2019

În această seară, de la ora 01:00, Uruguay își va disputa primul meci de la Copa America, adversara să fiind reprezentativa Ecuadorului.

Azurii pornesc ușor favoriți la câștigarea grupei C, din care mai fac parte Chile și Japonia. Trupa antrenată de Tabarez a disputat doar 3 meciuri de pregătire în acest an, toate aceste dueluri urmând a fi câștigate. Pentru această competiție, selecționerul Uruguayului a convocat în mare parte jucători cu foarte mare experiență.Diego Godin, Luis Suarez, Edinson Cavani și Gimenez sunt doar 4 dintre aceștia. Principalii factori de risc pentru defensiva Ecuadorului, Edinson Cavani și Luis Suarez sunt anunțați titulari, în timp ce Lemos, Mathias Suarez și Uretta s-au accidentat la antrenamente și nu pot evolua în această seară.

De cealaltă parte, ecuadorienii au început modest acest an. Au avut parte de 4 meciuri de pregătire, dintre care două au fost înfrângeri.Au cedat în primul meci în fața Statelor Unite ale Americii, scor 1-0, pentru ca apoi să înregistreze două rezultate de egalitate.În ultimul meci au suferit un eșec în fața mexicanilor, scor 3-2. Lotul format pentru această competiție nu este unul cu renume. Majoritatea jucătorilor selecționați evoluează la echipe din America de Sud. Antonio Valencia, jucătorul diavolilor roșii este cel mai important stâlp de susținere al acestei reprezentative, dar accidentările din acest an i-au adus acestuia o scădere drastică de formă.A evoluat doar în 6 meciuri oficiale în acest an.

Echipe probabile:

Uruguay: Portar : Muslera Fundași: Caceres, Godin, Gimenez, Laxalt Mijlocaşi: Nandez, Bentancur, Vecino, Lodeiro Atacanţi: Cavani, Suarez

Ecuador: Portar : Banguera Fundași: Quinteros, Achiller, Arboleda, Caicedo Mijlocaşi: Gruezo, Orejuela, Intriago Atacanţi: Valencia, Valencia, Ibarra

Concluzie si pronostic: 

Uruguay nu a mai reușit să câștige această competiție din anul 2011. Lotul actual poate da din nou speranțe azurilor la câștigarea unui nou trofeu. Rămâne de văzut cât de concentrați vor fi jucătorii.Mulți dintre ei au susținut meciuri foarte grele în decursul acestui an, iar oboseala încă este prezentă. Totuși, consider că, azurii se pot impune fără prea mari probleme în acest meci.

PROFITA DE UN PACHET BONUS IN VALOARE DE 500 RON>>>