Copa America: Uruguay isi poate asigura calificarea 20.06.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Copa America: Uruguay isi poate asigura calificarea 20.06.2019

În această seară, de la ora 02:00, Uruguay își pot asigura calificarea în fazele superioare ale competiției, adversara să fiind Japonia.

Azurii au început cu dreptul acest turneu. Au reușit să învingă categoric selecționata Ecuadorului, partidă controlată în totalitate de aceștia. Lodeiro a deschis balul cu un gol marcat în minutul 6, pentru ca apoi, Cavani și Suarez să-și treacă și ei numele pe tabela marcatorilor. In minutul 79, Mina Meza și-a trimis balonul în proprie poartă, iar tabela de marcaj s-a oprit la scorul de 4-0. Lemos, Urreta și Mathias Suarez s-au accidentat înaintea meciului cu Ecuador, neputând evolua la acest turneu.

De cealaltă parte, Japonia vine la acestă competiție ca și țară invitată.Se pare că, niponii nu acordă foarte mare importanță acestui turneu. Majoritatea jucătorilor convocați de către Moryasu fiind fără foarte multe meciuri în picioare.În primul meci, Japonia a fost învinsă fără drept de apel de statul Chile, scor 4-0. La o astfel de umilință mă aștept să vedem și în această seară. Singurul jucător indisponibil este Maya Yoshida, în timp ce Takashi Inui este anunțat incert.

Echipe probabile Uruguay-Japonia:

Uruguay: Muslera, Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt, Nandez, Vecino, Bentacur, Lodeiro, Suarez, Cavani

Japonia: Osako, Hara, Ueda, Tomiyasu, Sugioka, Maeda, Shibasaki, Nakayama, Nakajima, Kubo, Ayase Ueda

Concluzie si pronostic:

Așa cum am spus, Uruguay are nevoie de această victorie pentru aș asigura calificarea în fazele următoare ale competiției.În meciul următor, azurii vor da piept de selecționata statului Chile, iar un rezultat negativ în această seară ar diminua foarte mult șansele acestora de a termina pe prima poziție din grupă.Mă aștept din nou la un show total prestat de cei doi coloși din atac, Suarez și Cavani.

PLASEAZA ACUM SI PROFITA DE UN PACHET CU 500 RON BONUS>>>