Copa America: Venezuela – Peru ne ofera un pariu in cota 2

Copa America - Uruguay - Ecuador GnTTIPS

Copa America: Venezuela – Peru ne ofera un pariu in cota 2

În această seară, de la ora 22:00, Venezuela își dispută primul meci de la Copa America, adversara sa fiind Peru.

Într-o grupă din care mai face parte și Brazilia, cele două adversare de astăzi pot spera doar la poziția secundă. În acest an, Venezuela a susținut doar meciuri de pregătire, 5 la număr.Au început cu o victorie împotriva Argentinei, scor 1-3, pentru că apoi să piardă miraculos în fața Cataloniei, 2-1. În ultimul meci de pregătire, Venezuela a înregistrat o victorie categorică împotriva Statelor Unite ale Americii, scor 0-3. Dudamel a convocat pentru această competiție jucători care pot pune mari probleme adversarelor. Rincon, Rondon și Rosales sunt doar 3 jucători importanți care se pot regăsi pe lista selecționerului.

JOACA ACUM UN BONUS DUBLU ONLINE SI PRIMESTI 300 RON CASHBACK>>>

De cealaltă parte, Peru a arătat o formație dezorganizată în cele 4 meciuri de pregătire din acest an.La fel ca și adversara de astăzi, peruanii au început cu o victorie, 1-0 împotriva Paraguayului, pentru că apoi să clacheze în fața celor de la El Salvador, scor 0-2.În ultimul meci de pregătire, trupa antrenată de Gareca a cedat în fața Columbia, scor 0-3. Guerrero, Farfan și Advincula sunt principalii jucători ai acestei formații.

Echipe probabile Venezuela-Peru:

Venezuela Portar: Farinez Fundași: Hernandez, Chancellor, Villanueva, Rosales Mijlocaşi: Rincon, Moreno, Herrera Atacanţi: Savarino, Rondon, Murillo

Peru Portar: Gallese Fundași: Advincula, Araujo, Abram, Trauco Mijlocaşi: Carillo, Yotun, Flores, Tapia, Farfan Atacanţi: Guerrero

Concluzie si pronostic:

Așa cum am spus, într-o grupă în care Brazilia este marea favorită, orice eșec poate conta enorm pentru cele două formații. Consider că, ambele echipe vor încerca să inițieze numeroase atacuri periculoase, în urma cărora pot rezulta foarte multe șuturi pe spațiul porții. Netbet ne pune la dispoziție pentru acest meci linia de peste 8 șuturi încadrate pe spațiul porții. Acest pronostic a fost câștigător în 5 din ultimele 6 întâlniri directe.

PRIMUL PARIU ESTE FARA RISC – AI 500 RON SA JOCI RECOMANDAREA>>>