COTA 10.00 astazi pentru victoria gazdelor in Barcelona – Girona

Barcelona – Girona: cotele la pariuri sportive

Ziua de sambata vine la pachet cu o multime de meciuri interesante, iar unul dintre ele ne poate aduce un castig de 500 RON fara prea mari batai de cap. Este vorba despre Barcelona – Girona, duel din campionatul Spaniei, unde catalanii sunt mari favoriti.

Ei bine, jucatorii noi care se inscriu la Fortuna si pariaza 50 RON pe victoria echipei gazda vor beneficia de COTA 10.00 marita in loc de cota normala din oferta. Astfel, daca Barca se impune astazi pe Camp Nou veti avea 500 RON in contul de pariuri, o suma numai buna de inceput o strategie si de plasat o multime de bilet.

Am explicat mai jos cei doi pasi simpli care trebuie urmati pentru a beneficia de cota marita.

CUM OBTIN COTA 10.00 (FORTUNA)

  1. Inregistreaza-te la Fortuna folosind linkul promotional.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON. Se multiplica la cota 10.00 doar 50 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala.

[su_button url=”/cota10-barcagirona” target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 10.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here