COTA 10.00 marita la Chelsea – Man United. Vedem minimum doua goluri?

Dupa ce ieri am avut super derby in Germania, astazi a venit randul fotbalului din Premier League sa ne ofere un meci pe cinste. Este vorba despre duelul dintre Chelsea si Manchester United, programat sa inceapa la ora 18:30, ora Romaniei.

Sunt doua dintre candidatele la titlu, desi momentan Manchester City pare sa faca legea in Anglia. Chelsea are publicul de partea ei si vrea victoria pentru a mai recupera din handicapul fata de adversara de astazi, in timp ce United nu poate sa joace la egal daca vrea sa tina pasul cu rivala locala, Manchester City.

Ultimele patru confruntari ne-au oferit noua goluri, peste doua pe meci in medie. Speram ca atacurile sa iasa la rampa duminica aceasta, mai ales ca vorbim despre super jucatori si de-o parte si de cealalta.

Daca vreti sa mergeti pe goluri in acest meci, NetBet ofera COTA 10.00 marita pentru pariul Peste 1,5 goluri. Speram sa profitati cat mai multi de pe urma acestei cote marite si sa va umpleti buzunarele in finalul acestei saptamani.

CUM OBTIN COTA 10.00?

  1. Inregistreaza-te la NetBet folosind linkul promotional si codul COTA10.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Total goluri: Peste 1,5″. Se plaseaza la cota normala din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON in contul de pariuri, in timp ce daca pariul este pierdut primiti dublul mizei inapoi. Mult succes!

[su_button url=”https://banners.livepartners.com/view.php?z=62819″ target=”blank” style=”soft” background=”#ffa317″ color=”#040404″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Pariaza AICI pe cota 10.00 marita[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here