Cota 12 si Cota 15 pentru finala Uefa Champions League – 26.05.2018

cota marita finala uefa champions league

Cota 12 si Cota 15 pentru finala Uefa Champions League – 26.05.2018

Sambata seara la ora 21:45 pe stadionul “NSC Olimpiyskiy Stadium” din Kiev are loc partida Real Madrid – Liverpool in marea finala UEFA Champions League.

Madrilenii au ajuns pentru a 3-a oara consecutiv in finala Uefa Champions League si cu siguranta isi doresc sa bifeze o performanta istorica. Pe cealalta parte ”cormoranii” nu au mai ajuns de 11 ani in ultimul act al acestei competitii. Toate informatiile si ponturile din Uefa Champions League le gasiti pe site-ul nostru.

Crezi ca Real Madrid o sa castige finala Uefa Champions League sau te bazezi pe entuziasmul lui Jurgen Klopp? Acum este timpul sa profiti si sa pariezi pe echipa ta favorita. Asa cum era de asteptat, Real Madrid pleaca favorita in aceasta seara, avand o cota in jur de 2.20 pentru victorie, Totusi, Betfair ofera COTA 12 pentru victoria lui Real Madrid, in loc de cota normala, asta daca folositi codul promotional de mai jos.

Fanii celor de la Liverpool spera intr-o victorie istorica in aceasta seara, iar Betfair ofera COTA 15 pentru victoria ”cormoranilor”, in marea finala din Uefa Champions League, in loc de cota normala, asta daca folositi link-ul promotional de mai jos.

 

Cum obtin cota 12?(BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind link-ul promotional si codul promotional  ZFBNDM
  2. Pariaza 50 RON pe ”Real Madrid victorie”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 12.00 daca ati urmat primul pas.

Cum obtin cota 15?(BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind link-ul promotional si codul promotional  ZFBNDM
  2. Pariaza 50 RON pe ”Liverpool victorie”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 15.00 daca ati urmat primul pas.

Daca plasati un pariu pe victoria celor de la Real Madrid si este castigator, primiti 600 RON. Se multiplica cota de 12 cu 50 RON. Daca plasati un pariu pe victoria celor de la Liverpool si este castigator, primiti 750 RON. Se multiplica cota de 15 cu 50 RON.

Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala. In cazul in care pariul este castigator, primiti 600 RON sau 750 RON in functie de pariul plasat, sub forma de freebet, iar banii trebuie pariati o singura data pe cota minima 1.20, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj suplimentar.