COTA 16.00 pentru victoria Barcelonei contra lui Espanyol

Espanyol – Barcelona: cotele la pariuri sportive

Unul dintre evenimentele principale programate duminica aceasta in fotbalul european de top il reprezinta derby-ul Catalunei, intre Espanyol si FC Barcelona. Lovitura de start va fi data la ora 17:15, ora Romaniei, iar COTA 16.00 ne poate aduce un castig remarcabil, fara prea mari batai de cap la prima vedere.

Mai exact, Betfair ofera tuturor jucatorilo care vor sa parieze pe victoria Barcelonei o super cota de 16.00 in loc de 1.33 cat a ajuns sa fie in mod normal in oferta agentiei. Barca a trecut de rivala locala si saptamana trecuta in Cupa Regelui Spaniei, scor 2-0, iar duminica aceasta urmareste trei puncte importante in campionat.

Va explicam mai jos pas cu pas cum sa obtineti COTA 16.00 pe victoria Barcelonei in loc de cota normala din oferta. Atentie sa folositi linkul si codul promotional de mai jos.

CUM OBTIN COTA 16.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAQ.
  2. Pariaza cel putin 5 RON pe ”Victorie Barcelona”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 16.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 80 RON. Rulajul trebuie facut o singura data pe cota minima 1.20, dupa care profitul va deveni cash si va putea fi retras in orice moment doriti.

[su_button url=”/betfaircotamarita2″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 16.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here