COTA 18.00 marita pentru victoria lui FCSB contra lui Poli Iasi

Ponturi pariuri FCSB – Poli Iasi

Astazi avem parte si de una dintre cele mai atractive promotii ale weekendului si speram sa incepem luna Aprilie cu dreptul. Plus de asta, Betfair ofera jucatorilor noi o super cota marita la meciul FCSB – Poli Iasi.

Mai exact, cei care doresc sa parieze pe victoria stelistilor in meciul de diseara de la Bucuresti vor beneficia de COTA 18.00 marita, in loc de cota normala din oferta agentiei.

Cele trei puncte puse in joc sunt cruciale pentru ros-albastrii, iar victoria pare sa fie singura optiune, mai ales ca poate profita de faptul ca CSU Craiova si CFR Cluj au remizat aseara in meciul direct.

CUM OBTIN COTA 18.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la Betfair folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNBU.
  2. Pariaza 5 RON pe ”Victorie FCSB”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 18.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 90 RON. Se multiplica la cota 18.00 doar 5 RON din miza. Ce depaseste aceasta suma va fi calculat la cota normala. In cazul in care pariul este castigator, primiti 90 RON sub forma de freebet, iar banii trebuie pariati o singura data pe cota minima 1.20, fara a fi nevoie de vreun alt rulaj suplimentar.

[su_button url=”/betfaircotamarita2″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 18.00 – Pariaza acum[/su_button]