Cota ( 2.00 ) – Bogdan Pop

Cota ( 2.00 ) – Bogdan Pop

Salutare prieteni, aici Bogdan Pop. Pentru astazi am pregatit cota 2 din fotbal si imi doresc sa fie din nou castigatoare. Am avut parte de cateva zile foarte bune si speram sa continuam perioada profitabila. Gasiti mai jos partidele din La Liga pe care o sa ma bazez astazi.

Info Villarreal – Deportivo La Coruna

Astazi de la ora 19:30 La Liga ne rezerva meciul dintre Villarreal si Deportivo La Coruna . Gazdele au un lot mai valoros decat cel al oaspetilor ,iar asta se vede si de pozitiilor lor ocupate in clasament . Gazdele ocupa pozitia 6 cu 27 puncte ,iar cei de la Deportivo se lupta la subsolul clasamentului ,ocupand locul 18 cu 15 puncte . Dupa parerea mea ,vad un meci in care cei de la Villarreal se vor impune.

Case de pariuri online – bonusuri

Info Ath. Bilbao – Alaves

Inca un meci de la ora 19:30 in Spania . Este vorba de partida dintre Ath. Bilbao si Alaves . In clasament ambele echipe ocupa pozitii sub jumatatea clasamentului , iar cei de la Bilbao sunt pe locul 14 cu 21 puncte , pe cand Alaves ocupa locul 17 cu 15 puncte . Intre cele doua echipe vad un meci deschis ,cu goluri de ambele parti .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here