Cota 2 bazata pe numerul de cornere 26.05.2019

pariu pe cornere - gnttips
Pariuri cornere - GnTTIPS

Cota 2 bazata pe numerul de cornere 26.05.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. Combo-ul de astăzi are la bază două evenimente din Major League Soccer. Mult succes!

Sporting Kansas City – Seattle Sounders este prima confruntare de pe acest mic combo. Două formații care agreează un stil de joc bazat în mare parte pe viteza de reacție, extremele urmând a fi folosite destul de des. În acest start de sezon, Kansas City, cât și Sounders au înregistrat medii de peste 5 cornere obținute. Pronosticul meu pentru acest meci este: over 7,5 cornere la o cotă de 1,26.

Cea de-a 2-a confruntare în care am ales să investesc le are ca protagoniste pe Toronto FC-San Jose Earthquakes. Toronto este adepta unui joc de așteptare bazat în mare parte pe greșelile adversarilor, în timp ce Jose experimentează un stil de joc pragmatic și de rapiditate, dezvoltat în mare parte pe cele două aripi, Espinoza și Salinas. Majoritatea loviturilor de colț sunt obținute în urma activității acestor doi jucători. Pronosticul meu pentru acest duel este: over 8,5 cornere la o cotă de 1,40.

PLASEAZA ACUM COTA 2 SI AI 500 RON BONUS>>>