Cota 2 de la Cupa Africii 28.06.2019

Cota 2 de la Cupa Africii 28.06.2019

Cota 2 de la Cupa Africii 28.06.2019. Salutare tuturor, sunt Marco Birlan si ne pregatim ca de obicei de biletul zilei, format astazi dintr-un combo.

Din pacate ieri am intrerupt seria de WIN-uri, odata cu infrangerea Romaniei. Baietii au dat insa totul si au realizat deja imposibilul, asadar criticile nu isi au rostul. Astazi ne intoarcem la competitia ce ne-a adus procentaj 100% zilele acestea. Ma bazez din nou pe 2 evenimente de la Cupa Africii, pentru biletul zilei.

TUNISIA – MALI

Tunisienii au aratat destul de modest in partida de debut cu Angola. Acestia au cedat atat posesia, cat si ocaziile de gol. De altfel, echipa nu a avut nici macar un corner, asadar va avea mari probleme. Mali in schimb a marcat de 4 ori cu modesta Mauritania si moralul jucatorilor este ridicat. Acestia au un lot net superior adversarei de astazi, din punct de vedere valoric. La cum au aratat cele doua in primul duel, e greu de crezut ca Mali pierde.

AFRICA DE SUD – NAMIBIA

Africa de Sud nu este o mare forta in acest moment, insa nu exista termen de comparatie cu Namibia. Namibienii s-au aparat 90 de minute cu Coasta de Fildes si nu au avut nicio intentie ofensiva. Pentru sud-africani acest meci este crucial, orice rezultat in afara de victorie scotandu-i in mare parte din cartile calificare.

sursa foto: goal.com

COTA 2.21 – PARIAZA ACUM LA SUPERBET