Cota 2 de la Gabi Donadoni 11.04.2018 

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 de la Gabi Donadoni 11.04.2018 

Salutare prieteni! Cota 2 de astazi asa cum v-am obisnuit vine din doua partide interesante, din campionate mai putin fructificate, dar care bine studiate ne pot aduce in general profitul scontat..Este vorba de un joc din Anglia 1, Oldham Athletic vs Walsall, si Polonia 1, Chrobry Glogow vs Pogon Siedlce.

 

Oldham Athletic vs Walsall

  • un joc putem spune ”al suferintei” intre ocupantele locurilor 20, gazdele, si respectiv 18, Walsall, despartite de doar 3 puncte si in plus Oldham la doar 2 lungimi de pozitia retrogradanta.
  • gazdele intr-o situatia realmente disperata azi, intreaga aparare ”vraiste”, fiind absenti titularii de drept,  Gerrard (27j ocuri/2 goluri), Dummigan(30/2), Mclaughlin(16/1) si Bryan(11/0).In aceste conditii mai mult ca sigur vor fi in aparare doi fotbalisti tineri, Hamer(1/0) respectiv Edmundson(8/0).
  • sanse foarte putine la gazde de a fi in teren si pentru golgeterul formatiei Davies (31prezente/11 goluri) care este incert.
  • la oaspeti o singura absenta, mai veche insa, mijlocasul Edwards (30/6).

Chrobry Glogow vs Pogon Siedlce 

  • gazdele o echipa foarte solida, o victorie azi putind insemna clasarea pe locurile 2-3, dupa 24 de runde, cu sanse de a se bate in continuare la promovare, dar cred ca nu isi doresc acest lucru.
  • Siedlice la cinci puncte de locul de baraj ar putea fi multumiti si cu un punct azi, totul practic depinde de implicarea gazdelor.