Cota 2 de la Gabi Donadoni 16.03.2018

cota 2 fotbal - gnttips

Cota 2 de la Gabi Donadoni 16.03.2018

Salutare prieteni! Cota 2 de astazi vine din trei partide foarte interesante din Franta 2.Vor fi meciuri foarte aprige intre formatii implicate atit in zona retrogradarii precum Bourg sau Tours, respectiv trupe care inca viseaza la promovare, Clermont sau Sochaux.  

Clermont vs Nancy 

  • Gazdele fara probleme de lot o formatie solida pe teren propriu si care a ajuns linga zona de playoff gratie unei serii de 9 jocuri fara infringere, incheiata insa in ultima runda cind au pierdut la Le Havre cu 1-2.
  • Clermont acasa 21 goluri in 14 partide si in general meciurile dintre cele doua au fost cu goluri de ambele parti chiar daca azi oaspetii au o lista impresionanta de absenti, fundasii Marchetti (10/0) si Muratori ( 21/1), mijlocasii Robic (23/1) , Cetout (15/0) si Busin (15/1),al doilea golgeter Dembele (20/3 second top-scorer), doar sa-i amintim pe cei mai importanti.

Bourg Peronnas  vs Niort 

  • Gazdele o revenire spectaculoasa si o serie de 4 partide fara infringere, din care 3 victorii si un egal, au scos momentan Bourg de pe pozitiile retrogradante.In schimb oaspetii pe o panta descendenta, doar 2 victorii si 7 infringeri n ultimele 9 etape.
  • un joc intre doua formatii care au printre cele mai slabe aparari, gazdele cu 62 de goluri primite, respectiiv 46 la oaspeti.

Sochaux vs Tours 

  • ambele echipe au nevoie de victorie pentru a mai spera la indeplinirea obiectivelor care par deja imposibile, in special pentru oaspeti, evitarea retrogradarii respectiv promovarea la gazde.