Cota 2 de la Gabi Donadoni 20.03.2018

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 de la Gabi Donadoni 20.03.2018

Salutare prieteni! Cota 2 de astazi vine din doua partide foarte interesante din Anglia 2.Vor fi meciuri foarte aprige intre formatii implicate atit in zona retrogradarii cit si la promovare, Morecambe vs Colchester  respectiv Port Vale vs Exeter City. 

 

 

Port Vale vs Exeter City 

  • gazdele dupa 4 egaluri consecutive au ajuns la 7 puncte de retrogradare.De asemenea fara victorie in partidele disputate in 2018, astfel incit in cadrul clubului atmosfera nu este foarte buna, din 10 meciuri jucate 7 egaluri si 3 infringeri.
  • Oaspetii in usoara scadere si ei, astfel dupa 2 victorii consecutive afara au urmat 2 remize pe teren propriu.Astazi vor incerca sa forteze victoria care i-ar urca in zona playoff desi nici cu un punct situatia nu ar fi rea.
  • ca o curiozitate intre cele doua formatii in 6 jocuri, 5 in campionat si unul in FA Cup, nici un rezultat de egalitate, doar victorii, 4-2 in favoarea oaspetilor de azi.

 

Morecambe vs Colchester 

  • Gazdele dupa victoria obtinuta runda trecuta cu Exeter, 2-1, s-au indepartat de zona retrogradarii la 8 puncte si intilnesc azi un Colchester aflat pe o panta descendenta, un egal si trei infringeri in ultimele 4 jocuri.
  • Gazdele cu doar 3 infringeri in ultimele 13 runde, in timp ce Colchester dintr-o candidata la promovare a ajuns pe locul 13, obtinind doar 2 victorii in ultimele 13 jocuri.
  • ultimel trei partide dintre cele doua echipe s-au terminat la egalitate, ultima oara fara gol, 0-0 la Colchester in tur.