Cota 2 de la Gabi Donadoni 23.03.2018

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 de la Gabi Donadoni 23.03.2018

Salutare prieteni! Cota 2 de astazi vine din doua partide foarte interesante, ambele din Olanda 2, Fortuna Sittard vs Cambuur si respectiv Helmond vs TOP Oss. 

Fortuna Sittard vs Cambuur 

  • ambele echipe indiferent unde au jucat in ultimele 5 runde, acasa sau in deplasare, au reusit sa marcheze fiecare cite minim un gol.
  • Sittard cu 39 de goluri in 15 meciuri acasa, o medie de peste 2,5 reusite pe propriul stadion. La rindul lor oaspetii cu 16 goluri marcate in 15 deplasari ne dau premisele pentru ambele marcheaza si azi.

Helmond vs TOP Oss 

  • Pe stadionul ” Lavans” din Helmond gazdele vor incerca azi sa obtina a -4-a victorie consecutiva pe propriul teren in fata unei echipe care a avut evolutii slabe in ultimele runde.
  • Helmond departe de retrogradare, la 15 puncte de ultima pozitie, Oss dupa doua infringeri consecutive acasa inca mai spera la pozitia de baraj.Un joc intre doua formatii care dau de obicei goluri, partidele dintre ele fiind majoritatea de peste 2,5 goluri.
  • citeva absente importante la oaspeti, Dennis Janssen, Thijs van Pol, Erik Quekel si Ferry de Regt , in timp ce gazdele il au pe Brandon Ormonde-Ottewill accidentat si Maikel Verkoelen incert.