Cota 2 de la Gabi Donadoni 28.07.2018

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 de la Gabi Donadoni 28.07.2018

Salutare prieteni! Cota 2 de astazi asa cum v-am obisnuit va fi dintr-un singur meci din Suedia 2, IK Brage vs Varnamo IFK 

 

IK Brage vs Varnamo IFK

  • din start un meci foarte ciudat, raportat la forma celor doua echipe din prima parte a sezonului, cota pe gazda ar fi trebuit sa fie undeva la maxim 1,40, nu 1,80 cit este in acest moment.Ori ei stiu ceva in plus, ori ne scapa noua…
  • ultima etapa a turului Brage a castigat la Varnamo cu 3-2, in iunie. Azi este prima runda din retur, la diferenta de exact o luna, pe 30 iunie fiind primul joc din editia actuala.
  • gazdele vin dupa o serie de 4 victorii consecutive, golaveraj 9-5, doua acasa si doua in deplasare, din care 3-2 cu Halmstad, locul 3. La polul opus sunt oaspetii care au o serie de 8 infringeri consecutive!
  • singura informatie pozitiva pro-oaspeti este cea care se refera la ultimele 6 intilniri intre cele doua, unde Varnamo are 3 victorii si 3 egaluri, asta insa datind din perioada 2011-2013.
  • la gazde ne asteptam la debutul mijlocasului Kristian Andersen. Oaspetii cu jumatate de echipa schimbata, 6 noi transferuri, printre ei brazilienii  Fabio Gama si Netinho, si fundasul argetinian Claudio Perez.