Cota 2 din Europa League 04.10.2018 – Gabriel

Cota 2 din Europa League 04.10.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi va propun cota 2 din Europa League, astfel ne vom baza pe doua echipe in forma maxima.

Fratilor, trebuie sa mentionam faptul ca rezultatele din Uefa Champions League nu au fost cele dorite, insa ne bucuram ca am bifat prima zi, insa a doua am fost surprinsi de forma proasta a celor de la Liverpool, echipa ce a prestat un fotbal pe care nu am putut sa il inteleg. Astazi o sa ne confruntam cu cea mai dificila competitie europeana, astfel o sa va rog sa fiti foarte atenti si echlibrati cu mizele plasate. O sa va recomandat sa plasati 5-8% din bugetul alocat. Bafta tuturor si pariati responsabil!

  • Astazi ne vom baza pe doua echipe ce se afla intr-o forma maxima, iar aici discutam despre Genk din campionatul Belgiei, echipa ce a obtinut victorii pe linie in ultima perioada, fiind neinvinsi pana in acest moment. In Europa League a reusit sa o invinga pe teren propriu pe cei de la Malmo cu scorul de 2-0.
  • Pe partea cealalta discutam despre Dinamo Zagreb, una dintre echipele ce joaca un fotbal incredibil de eficient. Acestia sunt neinvinsi in campionat si au reusit o victorie importanta si in prima etapa din Europa League, atunci cand i-au executat pe cei de la Fenerbahce cu scorul de 4-1.

Cota 2: 

Daca inca nu ai cont deschis la BETANOte invit sa profiti de bonusul 100% pana in 500 RON!

CLICK AICI!