Cota 2 din Europa League 15.04.2021

Cota 2

Cota 2 din Europa League 15.04.2021

Salutare tuturor prieteni! Joi, 15 aprilie 2021, avem cele 4 evenimente ce se vor desfasura in returul sferturilor de finala Europa League. Din acest motiv, avem pregatita si cota 2 din fotbal.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Din pacate ieri ne-a lipsit un singur sut in Dortmund vs Manchester City. Totusi, avem in continuare rezultate in ultima perioada. Dupa cum bine stiti, dupa ziua de Europa League vom trage linie in proiectul nostru. O sa vedem ce profit ne-a adus cota 2 din fotbal dupa aceste zile. Pana atunci, hai sa vedem pe ce evenimente merita sa ne bazam astazi.

Cota 2 din Europa League – Ajax lupta pana la final!

AS Roma vs Ajax

In campionat, capitolonii ocupa pozitia a sasea, fiind la sapte puncte de zona de Champions League. Impresioneaza insa in Europa League, unde sunt la un pas de accederea in semifinale. Dupa cum bine stim, acestia au reusit sa o invinga pe Ajax chiar pe teren propriu in meciul tur, scor 1-2. De asemenea, cei de la AS Roma au obtinut un succes si in weekend, in ultima etapa de campionat.

Este de departe cea mai buna echipa din fotbalul olandez, tinand cont de faptul ca domina de ceva timp in competitiile interne. Stim foarte bine ca Ajax a venit in aceasta competitie din Uefa Champions League. Ajax arata bine in ultima perioada, avand in vedere faptul ca in precedentele 26 de partide a reusit nu mai putin de 22 de victorii. Echipa spera in continaure la o calificare chiar daca meciul decisiv se joaca pe Olimpico.

Villareal vs Dinamo Zagreb

“Submarinul Galben” a reusit sa castige meciul tur in fata lui Zagreb, scor 0-1. Un rezultat ce ii ofera prima sansa in aceasta confruntare, insa nimic nu este momentan jucat. In ultima etapa din La Liga, echipa a clacat in fata lui Osasuna, dar este de mentionat ca galbenii si-au menajat jucatorii importanti.

Dnamo Zagreb a reusit sa trimita in tur 4 suturi pe poarta ibericilor, fara a puncta insa. Nu putem spune ca jocul lor fost unul bun. Au intalnit totusi un adversar cu mai multa experienta in aceasta competitie. Recent Dinamo Zagreb a trecut de rivala locala Lokomotiv, 2-0 in deplasare. Drept urmare, a ramas pe prima pozitie in Croatia cu 64 de puncte acumulate.

PLASEAZA COTA 2 & INCASEAZA 50 RON FARA DEPUNERE>>>

cota 2 din uefa europa league betano - 15.04.2021