Cota 2 din Europa League 26.07.2018 – Gabriel

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 din Europa League 26.07.2018 – Gabriel

Salutare fratilor, aici Gabriel-Dantu Alexe. Va propun rapid o cota de 2 din Europa League, avand la baza doua partide interesante.

Dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa va ofer o cota de 2 formata din doua evenimente ce merita atentia noastra. Nu uitati ca aceasta competitie este una extrem de imprezivibila, asadar, miza o sa fie una foarte mica, undeva la 3% din bugetul alocat pariurilor sportive. Ne vom indrepta atentia catre wekeend, insa putem incerca sa profitam si de numarul mare de meciuri din Europa League. Bafta tuturor si pariati responsaibil!

Viitorul – Vitesse

Viitorul Constanţa are un adversar dificil încă din turul 2 preliminar al Europa League, unde a ajuns după ce a trecut de Racing Union Luxembourg. Echipa lui Gică Hagi a învins cu 2-0 în turul din deplasare şi a remizat surprinzător în returul de la Ovidiu, 0-0. Pentru Vitesse este primul meci oficial pe care il disputa in acest sezon, insa valorea olandezilor o sa compeseze lipsa meciurilor. Vitesse vine după un succes categoric în ultimul amical, 3-0 cu Lokomotiv Moscova