Cota 2 din fotbal 02.02.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 02.02.2021

Salutare tuturor prieteni! Este timpul sa va prezint prima cota 2 din proiect din luna februarie. Astazi ne vom baza in totalitate pe campionatul Turciei, acolo unde gasim partide foarte interesante.

Este drept ca am incheiat luna ianuarie intr-o nota pozitiva, asa ca vom incerca sa continuam pe acest drum. De fiecare data ianuarie si februarie au fost luni bune pentru pariori. Desigur, o sa ramanem atenti si echilibrati cu bugetul nostru pentru a scoate maxim.

Cota 2 din fotbal – Super Lig & Super meciuri

Galatasaray vs Basaksehir

Galatasaray se afla in acest moment pe locul 3 in Super Lig, fiind la 3 lungimi distanta de liderul Fenerbahce. Acestia au un moral foarte bune dupa ultimele 3 victorii consecutive din campionat. De mentionat ca Galata a marcat 43 de goluri si a incasat doar 18 goluri, avand cea mai buna defensiva din Super Lig.

Adversarul de astazi tranverseaza o perioada foarte slaba din punct de vedere al formei de moment. Basaksehir a pierdut drastic in ultima etapa  pe teren prorpiu cu Hatyaspor, scor 1-5. In cele 21 de etapa disputate, echipa a incasat 37 de goluri, avand a 3-a cea mai slaba defensiva din campionat.

Hatyaspor vs Fenerbahce

Hatyaspor este una dintre formatiile bun din campionatul Turciei. Echipa se afla in acest moment pe locul 7 cu 35 de puncte acumulate. Dupa cum spuneam putin mai spus, in ultima etapa a reusit sa o invinga pe Basaksehir cu scorul de 1-5.

Pe cealalta parte, liderul Fenerbahce este hotarata sa isi pastreze fotoliul de lider. Acestia nu au mai pierdut un meci oficial din luna lui decembrie. In acest timp au reusit 8 victorii si un rezultat de egalitate in Super Lig.

De mentionat ca cele doua formatii au un singur meci direct la activ, terminat 0-0. Asadar, cred ca meciul de astazi este deschis oricarui rezultat. Ma astept ca ambele formatii sa joace deschis.

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS>>>

Prezentare cote Super Lig - Cota 2 din fotbal

Citeste si..

N-ai cum să nu iubești Betano! Câștigi și când crezi că ai pierdut