Cota 2 din fotbal 02.06.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 02.06.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi am pregatit cota 2 din fotbal ce se va baza pe numarul de goluri.

Prieteni suntem foarte aproape de a termina acest sezon si cred ca ne asteapta pe toti un concediu foarte frumos dupa atata munca, insa mai incercam sa profitam putin de oferta, mai ales ca ieri am reusit sa bifam 4 recomandari in finala Uefa Champions League. Dupa ce am analizat oferta de astazi am gasit 2 partide in care miza este foarte importanta.

Avem duelul dintre Dijon si Lens, acolo unde cred ca gazdele au prima sansa datorita ultimelor meciuri pe care le-au disputat pe teren propriu. In meciul tur partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1, insa este posibil sa avem parte de un meci asemanator. In ultimele 3 partide de pe teren propriu Dijon a reusit sa le invinga pe Toulouse, Strasbourg si Rennes.

Cealalta partide este una foarte interesanta pentru ca cele doua formatii se vor lupta pentru locul ce duce in Europa League. Partida din Austria, Sturm Graz vs Rapid Viena, pleaca de la scorul de 2-1, desi in prima repriza s-a jucat foarte prudent, iar golurile au venit in a doua repriza. Cred ca lucrurile se vor schimba, mai ales ca Rapid Viena este fortata sa marcheze.

Cota 2: 

JOACA ACUM  COTA 2 CU 250 RON FARA RISC>>>