Cota 2 din fotbal 03.03.2018 – Gabi Donadoni

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 din fotbal 03.03.2018 – Gabi Donadoni

Salutare prieteni azi intr-o zi de simbata am decis sa va propun  cota 2 din fotbal avand in componenta trei partide si sper sa fie un nou Win. Toate meciurile sunt din Belgia 1 un campionat care are un finish palpitant anul acesta atit in zona playoff cit si playout.Intre ele si jocul trupei pregatite de Loti Boloni, Antwerp, pe o panta descendenta, si o echipa in suferinta si cu ”foame” de puncte, Eupen.

Info Antwerp vs Eupen 

  • trupa lui Boloni nu a mai gasit drumul spre victorie de 7 runde, ultima victorie fiind un surprinzator 3-0 la St. Trond, acum 2 luni, in decmbrie 2017.De atunci au urmat 3 egaluri si 4 infringeri si astfel gazdele au iesit din zona playoff.
  • 17 goluri in 14 jocuri pe teren propriu pentru Antwerp, insa in ultimele 3 etape fara gol si doua usturatoare 0-4, in meciurile de la Genk si Kortrijk, si un 0-0 cu Oostende acasa, intercalat intre infringerile rusinoase
  • Oasetii vin dupa 2 rezultate de 3-2, o infringere la Waregem si o victorie acasa cu Lokeren, si cred ca vor marca si azi si astfel sa-si sporeasca sansele de a pleca cu punct sau puncte din acest joc.

Zulte Waregem vs Anderlecht 

  • doua echipe care au o medie de peste 1 gol fiecare in jocurile sustinute acasa, respectiv deplasare, fiecare avind exact cite 19 reusite in 14 runde, Waregem acasa, Anderlecht in deplasare.
  • Ambele formatii cu ceva absente importante, doar sa va amintesc citeva dintre ele: fundasul B. Hamalainen  27prezente/3goluri, si mijlocasii S. Coopman 23/2, G. De Mets 12/0 la gazde, respectiv atacantul H. Onyekuru 19/9,fundasul O. Deschacht 16/0, mijlocasul K. Mbodji 12/0 si portarul F. Boeckx  8/0 la Anderlecht.

Standard Liege vs KV Mechelen 

  • Gazdele isi doresc victoria pentru a consolida locul 6, ultimul pentru playoff, dar in conditiile in care si Mechelen nu este foarte departe de pozitia de retrogradare si un egal ar putea multumi ambele tabere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here