Cota 2 din fotbal 05.08.2018 – Gabriel

cota 2 fotbal - gnttips

Cota 2 din fotbal 05.08.2018 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi va propun o noua cota 2 din fotbal avand la baza doua partide extrem de interesante.

Fratilor, ne-am obisnuit sa avem parte de weekenduri verzi si imi dores sa continuam aceasta serie pozitiva. Ieri am bifat o noua cota 2 castigatoare si toate recomandarile pe care le-am propus au fost verzi. Imi doresc ca si astazi sa fim inspirati, astfel dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa ma bazez pe cele doua partide de mai jos. Bafta tuturor si pariati responsabil!

 

Belgia: Anderlecht – Oostende

Anderlecht:

  • Anderlecht a ratat obiectivul in sezonul trecut, iar faptul ca a terminat pe locul al treilea se pare ca nu a fost de ajuns pentru ca manageriatul sa aplice masuri speciale si dupa cate se pare a fost cea mai buna decizie.
  • S-a inceput sezonul in forta, cu o victorie la scor in fata celor de la Kortrijk, echipa de carea a dispus cu 4-1, un scor foarte bun venit si dintr-o partida jucata in deplasare

Oostende:

  • Oostende nu a dat cu piciorul sansei de a profita ca debuteaza pe teren propriu si a castigat cu 2-1 disputa pe care a avut-o contra celor de la Mouscron, continuand sirul victoriilor incepute pe finalul editiei trecute de campionat, cand a terminat pe locul 4 in Grupa B a playout-ului.
  • Din punct de vedere valoric este sub adversara ei, aspect reflectat si de cota pe care agentiile de pariuri o ofera victoriei acesteia.
  • De astfel, daca exista probleme, acelea vin din cauza deplasarilor, Oostende fiind o echipa care rareori sepoate impune in fata unei formatii cu pretentii la titlu.

In editia trecuta de campionat si-au impartit victoriile, dar problemele celor de la Oostende continua, nereusind sa castige la Bruxelles de peste 13 ani.

 

 

cota 2 din fotbal

>>Click aici pentru a profita de bonusul de 500 RON si pentru a vedea oferta completa a celor de la Betano<<<