Cota 2 din fotbal 06.01.2018

Cota 2 - gnt tips

Cota 2 din fotbal 06.01.2018

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Prieteni pentru astazi o sa va propun o cota 2 din fotbal formata din partidele din Seria A.

Acest weekend este foarte important pentru noi si vom incerca sa scoatem maximum din oferta pe care o avem al dispozitie, asadar, dupa ce am analizat oferta de astazi m-am decis sa plasez cele doua partide pentru a forma cota 2 de astazi. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Trebuie sa mentionez faptul ca in aceasta perioada trebuie sa fim foarte atenti cu bugetul pe care il avem la dispozitie, vom paria intotdeauna 10% din bugetul alocat, incercam sa profitam in fiecare zi pe LIVE sau sa recuperam in functie de desfasurarea partidelor.

Case de pariuri online – bonusuri

Concluzii:

Roma – Atalanta: Ambele echipe practica un fotbal ofensiv, in special cei de Atalanta. Ma astept ca in aceasta partida Roma sa isi doreasca mai mult victoria pentru ca vin dupa doua rezultate negative, asadar vor aborda un stil de joc mult mai deschis fata de celelalte partide si ma astept ca Atalanta sa inscrie cel putin odata.

 

Cagliari – Juventus: ”Batrana Doamna” este nevoita sa castige aceasta partida pentru a tine pasul cu liderul din Seria A. Napoli are partida pe semn usoara, acasa cu Verone, asadar, Juventus are nevoie de o victorie pentru ca Napoli sa nu majoreze diferenta de puncte.

Cei de Cagliari se lupta si cu anumite probleme de lot, indisponibili: Daniele Dessena accidentat, Santos Galvao si Senna Miangue suspendati, Alessio Cragno si Nicolo Barella incerti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here