Cota 2 din fotbal 09.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 09.01.2021

Salutare tuturor prieteni. Un nou weekend in care ne putem bucura de o oferta foarte bogata. Astazi proiectul in cota 2 din fotbal se bazeaza in totalitate pe partidele din Ligue 1.

In aceasta luna nu am reusit sa fiu foarte activ, insa cred ca nu am pierdut nimic. Pana in acest moment am doua biletele pierdute in acest proiect. Deci practic, de acum incolo trebuie sa tragem tare pentru a reusi sa recuperam. Trebuie sa recunoastem, au fost foarte multe surprize si a fost dificil sa pariezi pe combo-uri.

VEZI AICI CELE MAI BUNE AVANCRONICI DIN FOTBAL>>>

Cota 2 din fotbal – Jucam tare pe Ligue 1!

Pe biletul nostru de astazi avem in prim-plan cateva echipe foarte frumoase. Primul duel se va disputa intre Lens si Strasbourg.

Lens a revenit puternic in Ligue 1, desi este o nou promovata. In acest moment formatia se afla pe locul 8 in clasament cu 27 de puncte. Desi a jucat foarte in in ultima etapa nu a fost suficient. Trupa lui Franck Haise a pierdut meciul din deplasare cu Lyon, scor 3-2.

Strasbourg este una dintre echipele frumoase din Ligue 1 datorita jocului prestat. Echipa se afla foarte aproape de zona rosie a clasamentului. Totusi, in ultima etapa a reusit sa o invinga pe Nimes cu scorul de 5-0.

Ambele formatii au probleme destul de mari in zona defensiva.  De altfel, ambele au o medie de peste 3 goluri inscrise in meciurile pe care le-au disputat in aceasta stagiune.

Monaco vs Angers

In continuare Monaco ramane una dintre echipele foarte bune din Ligue 1. In clasament echipa se afla pe locul 6 cu 30 de puncte. De mentionat ca in ultima etapa au reusit o victorie impresionanta in deplasare. 5-2 a fost scorul prin care alb-rosii au pus cea de-a treia partida consecutiva in dreptul lor.

Angers este vecina de clasament a celor de la Monaco. Se afla in aceasta situatia dupa cele doua victorii extrem de importante din campionat. Rand pe rand au reusit sa treaca de Marseille si Lille cu scorul de 2-1.

Forma de moment a celor doua formatii anunta un duel spectaculos. Angers este o echipa foarte determinata, in schimb Monaco are foarte multi jucatori buni pe faza ofensiva.

PLASEAZA COTA 2 SI INCASEAZA 500 RON>>>

Prezentare cote Superbet - Cota 2 din fotbal

Citeste si..

Pariaza la BETANO si castiga un FREEBET de 25 RON + 25 Rotiri Gratuite