Cota 2 din fotbal 10.04.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 10.04.2021

Salutare tuturor prieteni! Bine v-am regasit in weekend, incepem treaba pentru ca oferta ne permite acest lucru. Continuam munca cu proiectul in cota 2 din fotbal si speram sa obtinem rezultatele la fel de bune.

Dupa cum bine stiti, ieri am luat o mica pauza dupa o serie de 6 bilete castigatoare. Exact, impreuna am reusit sa facem un profit de 2100 RON din cota 2 din fotbal. Incepem din nou treaba si tragem linie dupa competitiile europene. Pentru astazi am selectat doua evenimente extrem de interesante.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2 din fotbal – Ultima sansa pentru Champions League?

Stuttgart vs Dortmund

Putem spune ca Stuttgart este una dintre echipele bune din Bundesliga. Echipa se situeaza in acest moment pe locul 8 in clasament cu 39 de puncte acumulate. In continuare echipa poate spera la un loc de cupa europeana. Acestia au avut un parcurs decent in ultima perioada, daca excludem infrangerea cu Bayern Munchen, scor 4-0 :). Spre exemplu, in ultima etapa au reusit sa se impuna in fata lui Bremen, scor 1-0. De mentionat ca acestia au o serie de 5 meciuri fara infrangere pe teren propriu.

Pe cealalta parte, Dortmund nu se descurca prea bine in Bundesliga. Chiar daca in acest moment se afla pe locul 5 in clasament, echipa s-a indepartat la 7 lungimi de locul 4. Practic, misiunea de a ajunge in Champions League s-a complicat incredibil de mult. Drept urmare orice pas gresit o poate costa enorm pe Borussia Dortmund. Presiunea este foarte mare pentru echipa ar fi fortata sa vanda din jucatori, daca nu s-ar califica in cea mai mare competitie intercluburi.

Montpellier vs Marseille

Gazdele si-au prelungit perioada de invincibilitate in campionat, dupa remiza de pe terenul celor de la Angers, scor 1-1, si a ajuns la 9 etape fara infrangere in campionatul intern. Montpellier se afla in acest moment pe pozitia a 8-a in clasament, avand 45 de puncte. Obiectivul este unul clar pentru formatia lui Michel Der Zakarian pe acest final de sezon, accederea in cupele europene. Din acest punct de vedere, meciul din aceasta seara devine cumva decisiv.

Marseille este formatia ce ocupa locul 6 in clasament, avand 48 de puncte acumulate in cele 31 de etapa disputate in Ligue 1. Formatia lui Jorge Sampaoli a inceput sa se miste din ce in ce mai bine. In ultima etapa a reusit sa o invinga pe teren propriu pe Dijon, scor 2-0. Totusi, in deplasare echipa are un parcurs oscilant cu 5 victorii, 5 remize si 5 infrangeri. Avem premisele unui duel cu goluri intre doua formatii care au un obiectiv comun pe acest final de stagiune, acela de a accede intr-o cupa europeana in sezonul urmator.

PLASEAZA COTA 2 & INCASEAZA 50 RON FARA DEPUNERE>>>

cote pariuri - prezentare cota 2 din fotbal 10.04.2021

Citeste si..

50 RON Freebet in acest weekend