Cota 2 din fotbal 16.01.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 16.01.2020

Salutare tuturor prieteni. Revenim dupa o pauza lunga cu proiectul in cota 2 din fotbal. Astazi am decis sa fac doua alegeri simple si sa ma bazez pe doua formatii se joaca pe teren propriu.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Din cauza unor probleme personale pentru mine luna ianuarie este terminata. Am decis sa postez in continure, insa nu o sa tin cont de statistica ca de obicei. Nu imi doresc sa ma stresez si sunt sigur ca astfel vom obtine rezultate notabile. O sa aflati mai multe in LIVE-ul de astazi sau in grupul de Telegram.

Cota 2 din fotbal – Favoritele de pe teren propriu!

Dortmund vs Mainz 05

  • Lucrurile s-au schimbat complet odata cu revenirea lui Haaland in echipa lui Lucien Favre. Borussia Dortmund a reusit sa se impuna in ultimele doua etapa din Bundesliga cu norvegianul titular. O victorie importanta a obtinut in ultima etapa cu RB Leipzig, scor 1-3, goluri Sancho si dubla Haaland.
  • Astazi putem spune ca intalnesc un adversar facil, ce nu traverseaza cea mai buna forma. In acest moment, Mainz este pe ultima pozitie in Bundesliga si vine dupa o serie de 3 infrangeri consecutive. Este greu de crezut ca pot rezista in fata unui atac precum Sancho si Haaland. Cu o victorie astazi, Dortmund se poate apropia la 2 puncte de liderul Bayern Munchen.

Bournemouth vs Luton Town

  • Astazi mergem cu incredere in Championship, Anglia, acolo unde gasim o partida foarte interesanta. O cunoastem foarte bine pe Bournemouth de anul trecut din Premier League. Un lucru pozitiv este faptul ca nu si-a pierdut din jucatori si ca obiectivul principal este promovarea. Echipa se afla pe locul 3 in acest moment, insa atacul functioneaza foarte bine. In cele 23 de etape au reusit sa marcheze 38 de goluri si sa incaseze 19 goluri.
  • Adversara de astazi este Luton Town, o echipa de mijlocul clasamentului cu prestatii slabe in deplasare. Acestia au pierdut in ultima etapa pe teren propriu cu QPR, scor 0-2. Ba mai mult, pe teren propriu au 4 infrangeri in ultimele 5 etape.

PLASEAZA ACUM COTA 2 SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

Prezentare cote Betano - Cota 2 din fotbal

Citeste si…

41 RON fără depunere la Superbet 12-19 ianuarie