Cota 2 din fotbal 16.06.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 16.06.2019

Va salut prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va prezint cota 2 din fotbal, avand la baza doua partide extrem de interesante.

Astazi m-am decis ca este cazul sa mai incercam si o cota de 2 pentru ca nu am mai facut-o de ceva timp. In lipsa ofertei, nu mi-am dorit sa fortez nota, asa ca am mai dat cate un bilet pentru a inspira si ma bucur ca mi-a iesit, desi biletul de ieri nu a avut succes prea mare. Partidele pentru cota 2 sunt extrem de interesante pentru ca vin din doua competitii diferite, Copa America si Campionatul European U21. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Italia U21 – Spania U21

Meciul se anunta a fi unul extrem de interesant, in teren intalnindu-se doua dintre favoritele turneului. Ambele dispun de ofensive grozave, asa ca ne asteptam ca spectacolul sa nu lipseasca. Mizam pe varianta golurilor, pornind de la premisa ca se va marca la ambele porti.

ECHIPA PROBABILA ITALIA: Meret – Pezzella, Mancini, Bastoni, Calabresi – Pellegrini, Barella, Zaniolo – Chiesa, Kean, Orollini.

ECHIPA PROBABILA SPANIA: Simon – Martin, Mere, Vallejo, Lirola – Ceballos, Merino – Oyarzabal, Ruiz, Soler – Mayoral.

PONTURI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN U21>>>

Uruguay – Ecuador

Uruguay nu a mai reușit să câștige această competiție din anul 2011. Lotul actual poate da din nou speranțe azurilor la câștigarea unui nou trofeu. Rămâne de văzut cât de concentrați vor fi jucătorii.Mulți dintre ei au susținut meciuri foarte grele în decursul acestui an, iar oboseala încă este prezentă. Totuși, consider că, azurii se pot impune fără prea mari probleme în acest meci. Cuplul de fundași centrali Gimenez – Godin și cel de atacanți Suarez – Cavani ar trebui sa fie cel mai bun argument.

BONUSUL SE DUBLEAZA DACA PARIEZI COTA 2>>>