Cota 2 din fotbal 17.06.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 17.06.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Va prezint cota 2 din fotbal, avand la baza doua meciuri din competitii diferite.

Ieri ne-am bucurat de faptul ca am reusit sa bifam prima cota 2 din aceata luna, dar si pariul antepost pe care l-am plasat in urma cu cateva zile pentru Copa America. Astazi m-am decis ca este din nou cazul sa incercam o cota de 2, insa o sa gasiti pe contul meu un nou pariu antepost. Ne vom baza pe cele doua competitii ce se desfasoara in aceasta perioada, Copa America, respectiv Campionatul European U21. Gasiti putin mai jos optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si pariati responsaibl!

Japonia – Chile

  • Daca ne uitam peste lotul actual selectionat si cel folosit in meciurile “pe bune” jucate de Japonia in ultimii ani, vom vedea foarte putine asemanari. Din intreg lotul, 16 jucatori nu au mai fost convocati vreodata la nationala, majoritatea fiind jucatori U21. Multi dintre ei nici macar nu au fost prezenti sau au jucat in amicalele premergatoare Copa America.
  • Chile este o echipa mult mai experimentata cu jucatori precum Alexis Sanchez, Vargas sau Vidal care pot face in orice moment diferenta.

AI 100% LA PRIMA DEPUNERE PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN U21>>>

Serbia U21 – Austria U21

Partida e una interesanta si foarte importanta pentru ambele nationale. Tinand cont de faptul ca Germania este si ea prezenta in grupa B, o victorie astazi le este necesara. Calitate individuala putem regasi la ambele formatii, iar cu un atac precum Jovic – Zivkovic, golurile ar trebui sa apara.

BONUSUL SE DUBLEAZA DACA PLASEZI COTA 2 – JOACA ACUM>>>