Cota 2 din fotbal 19.01.2018 – Bogdan Pop

Cota 2 din fotbal 19.01.2018 – Bogdan Pop

Salutare tuturor, aici Bogan Pop. Am pregatit cota 2 din fotbal pentru astazi, speram sa fie verde din nou, gasiti analiza celor doua partide putin mai jos. Sa fie verde!

INFO Charleroi – Mouscron

Astazi de la ora 21:30 in campionatul Belgiei ,avem partida dintre Charleroi și Mouscron . Gazdele trec printr-o perioada foarte buna și asta se vede prin poziția ocupată in clasament (locul 2 cu 42 puncte ) ,iar oaspetii sunt pe locul 9 cu 26 puncte . După părerea mea ,cei de la Charleroi vor lua toate punctele puse in joc ,deoarece au un lot mai bun și avantajul de a juca pe propriul teren.

Case de pariuri online – bonusuri

INFO Derby – Bristol City 

De la ora 21:45 Championship ne rezerva partida dintre Derby și Bristol City . Gazdele nu au mai pierdut de 4 etape acasă și ocupa locul 2 in clasament cu 52 puncte , pe când oaspetii locul 5 cu 47 puncte . Vom avea un meci echilibrat ,iar după părerea mea cei de la Derby vor scoate cel puțin un rezultat de egalitate .

 

Gasiti pe site-ul nostru lista cu recomandari din fotbal si alte informatii utile pentru acest weekend, asadar, fiti pe faza pariori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here