Cota 2 din fotbal 19.01.2021

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 19.01.2021

Salutare tuturor prieteni! Avem ocazia in aceasta etapa intermediara sa revenim cu proiectul in cota 2 din fotbal. Sunt foarte multe cote bune de care putem profita, asa ca hai sa ii dam bataie.

In aceasta luna activitatea mea a fost redusa din cauza anumitor probleme personale. Totusi, avem 14 zile la dispozitie in care putem indrepta situatia si sa avem rezultate notabile. Pentru astazi cota 2 din fotbal se va baza pe doua evenimente foarte interesante. Am luat in calcul o partida din Bundesliga, apoi o partida din Portugalia mi-a atras atentia.

Cota 2 din fotbal – Vrem spectacol!

Leverkusen – Dortmund

Au stiut sa ne ofere meciuri memorabile atunci cand au stat fata in fata. Ultimele cinci jocuri directe s-au incheiat cu minimum trei modificari ale tabelei, cat si cu patru victorii ale lui Dortmund. Cele doua formatii se afla la egalitate de puncte in clasament dupa cele 16 etape disputate. Din acest motiv putem concluzia ca vom avea parte de un meci cu adevarat spectaculos. Leverkusen are cateva lipse pentru acest meci, insa atacul arata foarte bine in continuare. Pe cealalta parte, revenirea lui Haaland, a schimbat cu totul jocul ofensiv.

Sporting Lisabona vs Porto

Avem in prim-plan doua dintre formatiile ce se lupta pentru titlu in Primeira Liga. In duelul direct din campionat cele doua echipe au remizat spectaculos, scor 2-2. In acest moment Porto se afla la 4 lungimi distanta fata de liderul Sporting. De mentionat totusi ca oaspetii au cel mai bun atac din campionat. In cele 14 etape au reusit sa marcheze 36 de goluri si sa incaseze 17 goluri. In Portugalia lupta este stransa in toate competitiile, astfel ca vom avea din nou parte de un meci tensionat. Inceram cu pronosticul nostru sa acoperim toate variantele acestui derby.


De mentionat ca astazi este ultima zi in care puteti profita de oferta Superbet. Daca vrei sa pariezi online, pe cele mai tari optiuni poti incasa chiar acum 41 RON fara depunere. Trebuie doar sa accesezi link-ul de mai jos si sa iti verifici indentitatea.

PLASEAZA COTA 2 SI INCASEAZA 41 RON FARA DEPUNERE>>>

Prezentare cote Superbet - Cota 2 din fotbal